Janjuš ZVAO Maju Marinković iz kafane? Takijeva ćerka otkrila ŠOK DETALJE o bivšem, pa mu odgovorila nikad BRUTALNIJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.04.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš celo veče zvao Maju Marinković?

Janjuš ZVAO Maju Marinković iz kafane? Takijeva ćerka otkrila ŠOK DETALJE o bivšem, pa mu odgovorila nikad BRUTALNIJE! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Prošle noći bivši i diskvalifikovani zadrugar Marko Janjušević Janjuš uhvaćen je u noćnom provodu na nastupu pevačice Slađe Alegro. Portal Republika.rs došao je do šok fotki Janjuševića, u veoma unezverenom stanju od alkohola. Međutim, tu se stvar ne završavama!

 

Na Instagram profilu Maja Marinković postavila je fotografiju, uz vrlo zanimljivu pesmu, koja se potpuno podudara sa Janjuševoj situacijom. Naime, Marinkovićeva je okačila fotografiju sa rođendana Milana Miloševića, uz pesmu Severine ,,Kafana". 

 

 

- Našli ga opet u kafani. I nije znao ništa sem moga broja. Došla bi da mu držim glavu. Da muka prođe, al' on je prošlost moja - glasi pesma koju je Maja objavila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

 

Mnogi su pomislili da je Janjuš prošle noći sve vreme Maju pozivao preko telefona, ali kako je već dan ranije istakla za Republika.rs, on je njena samo prošlost, na koju se više ne osvrće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading