MONSTRUOZNO! Bebica danas NAPUŠTA Zadrugu, PROKLEO rođenu decu zbog Miljane, reči koje je izgovorio ZGROZILE JAVNOST! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.04.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica zakleo se u svoju decu da će danas napustiti rijaliti ,,Zadruga 5".

MONSTRUOZNO! Bebica danas NAPUŠTA Zadrugu, PROKLEO rođenu decu zbog Miljane, reči koje je izgovorio ZGROZILE JAVNOST! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Prošle noći Miljana Kulić imala je burnu raspravu sa njenim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, tokom koje joj se on zakleo u decu da će danas napustiti rijaliti ,,Zadruga 5". Miljani je to teško palo, pa je pokušavala da ga odgovori od svega, ali je Bebica bio toliko samouveren u svoj izlazak, da je čak iskoristio i svoju decu kako bi uverio Kulićevu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić Zadruga 5

 

Podsetimo, pre Kulićeve, Nenad je bio u braku u kom je dobio dvoje dece, koje je ostavio kako bi sa Miljanom bio u rijalitiju. Ovaj potez šokirao je naciju kada su saznali da je Nenad ostavio dvoje dece, te mnogi milse da pakao koji proživljava je zbog karme koja ga je sustigla. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica Zadruga 5

 

- Ja izlazim danas, izlazim danas, videćeš! Ovoga mi krsta! Dece mi moje izlazim! Šta ću, da sedim i da gledam ovo? - kleo se Bebica. 

- Nigde ne izlaziš! Nigde ne izlaziš! - ponavljala je Miljana. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading