Nenad Macanović PREVARIO NACIJU i PRODUKCIJU: Sa Miljanom VARAO devojku pre Zadruge, ona otkrila sve detalje, pa spomenula SVADBU i OBEĆANJA! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

06.04.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do ekskluzivnih fotki, na kojima možete videti istinu o Nenadu Macanović Bebici!

Nenad Macanović PREVARIO NACIJU i PRODUKCIJU: Sa Miljanom VARAO devojku pre Zadruge, ona otkrila sve detalje, pa spomenula SVADBU i OBEĆANJA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Nenad Macanović poznatija kao Bebica ušao je kao sadašnji dečko Miljane Kulić u rijaliti ,,Zadruga 5" i sebe predstavio kao beiznismena sa mnogo para na bankovnim računima. Mnogi su ostali u šoku kada su videli Kulićevu pored, naizgled uglednom i mirnog biznismena. 

Republika

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ, printscreen rtv pink

Nenad Macanović i Miljana Kulić

 

Međutim, izgleda da je Nenad sve samo ne to za šta se predstavlja u javnosti! Naime, portal Republika.rs došao je do saznanja o navodnoj Nenadovoj ljubavnoj aferi sa izvesnom Sanjom, koja nam je dostavila čak i prepiske sa Bebicom. Kako Sanja tvrdi, Nenad joj se poverio da je veza sa Kulićevoj sve dogovor i da je sve deo njene zavere. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica Zadruga 5

 

- Želim samo da kažem da su ovo neviđene laži koje taj čovek tamo govori. Meni je pričao da je u dogovoru sa Miljanom, da su oni samo prijatelji i da je ovo sve samo marketing, kako bi sve došlo do njenog bivšeg dečka Zole. Međutim, ja sam saznala da je on običan manipulator, koji laže onu devojku i obećava joj samo laži. Ja imam dokaze, koje sam vam poslala, da sam bila sa njim i imam sve prepiske. Ja sam gospodina upoznatala 10. januara 2022. godine, tad mi je pričao da je u dogovoru sa Miljanom kako bi se ona vratila u rijaliti, ja iskreno nisam pratila rijaliti od pre, niti me je toliko zanimalo. Međutim, u medijima je izašlo kako je on nju verio i da se polako sprema svadba - govori Sanja za Republika.rs i dodaje:

 

- On je meni govorio da su to sve laži i da je ona bila inicijator svega kako bi prašinu u medijima. Sad kako vidim otkad su ušli da nije to samo marketing pošto mi se kleo u svoju decu da oni nemaju nikakav seksualni odnos. Pričao mi je da Miljani, ne smeta što on ima pored nje i drugih i da ona njega gleda kao svog rođenog brata. Vi koji Miljanu ne znate od juče možete možda najbolje da procenite ko je lažov da li ona ili on - završava Sanja za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Milan

06.04.2022 20:28

Milana je najveći lažov. Ona sve laže.

Odgovori 11 1
Ljiljana

07.04.2022 12:32

Produkcijo, novinari, gde su pitanja za bebicu, na sve teme vezano za njega. Ali i za ovu krokodilku miljanu?