Janjuš i Ena se POMIRILI? Nakon diskvalifikacije završio kod NJE, primila U KUĆU!

Autor:

Zadruga

06.04.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš nakon diskvalifikacije završio kod bivše žene.

Janjuš i Ena se POMIRILI? Nakon diskvalifikacije završio kod NJE, primila U KUĆU!

Foto: Privatna arhiva

Marko Janjušević Janjuš pobegao je iz pete sezone rijalitija ''Zadruga'', a kako Telegraf prenosi vratio se bivšoj supruzi Eni Janjušević, te svaki trenutak provodi sa ćerkom Krunom.

- Kada je pobegao iz Zadruge došao je kod Ene i Krune, iako nije živeo tu nakon razvoda. Ne znam da li su ponovo zajedno, ali su definitivno u najboljim odnosima otkad su se rastali zbog Maje Marinković - rekao je izvor za Telegraf.

Republika

Foto: instagram.com

Janjuš nakon Zadruge provodi vreme sa ćerkom

- Dok Ena radi Janjuš je sa ćerkom, šetaju po gradu, vodi je svuda, išli su zajedno i kod frizera, ne razdvaja se od nje. Porodično ih nisam viđao zajedno, video sam da ulazi u kuću, muva se na terasi, a nakon razvoda nije boravio u kući - ispričao je izvor i dodaje:

 

 

- Moguće je da je došlo do pomirenja sa Enom, kao partnera, Janjušu je ćerka na prvom mestu, a pričao je skoro u rijalitiju da ne može da prestane da misli na nju, ali i na bivšu ženu, sve je do Ene sada.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Janjuš u odličnim odnosima sa bivšom ženom

- Vidno je raspoložen, prija mu ovaj način života i uživa sa porodicom od koje je bio odvojen sedam meseci, otkad je ušao u rijaliti. Mislim da se ne kaje što je pobegao iz Zadruge - zaključio je izvor.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading