"Sloba i Luna će završiti kao Filip i Ksenija Pajčin!"

Autor:

Zadruga

02.01.2018

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Reljić, majka učesnice rijalitija "Zadruga" Sare Reljić, redovno prati sva dešavanja u Beloj kući. Iako je njena ćerka u skladnoj rijaliti-vezi sa Vojketom, Indira smatra da nisu sve veze u rijalitiju iskrene i dobre, te je izrazila bojazan da se turbulentan odnos Slobe Radanovića i Lune Đogani može završiti fatalno po oboje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Luna

- Ta veza nije neiskrena, daleko od toga, jake emocije su u pitanju. Mene ipak njihov odnos plaši. Te turbulentne veze se nikad ne završe dobro, bože me oprosti, možda završe kao Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin. Često se mnogo svađaju, a kad je agresija toliko prisutna, nekome padne klapna, može, nedajbože, da ubije i sebe i nju. Nažalost, mnogo je takvih primera.

* Šta vam je najteže palo tokom Sarinog učešća u rijalitiju?

- Samo kad sam onog prcka Filipa preživela, preživeću i treći svetski rat. Plašila sam se da će je napastvovati kad se napije, htela sam da ga prijavim za zlostavljanje, jedva su me odgovorili od toga. On je nju maltretirao non-stop. On ju je uhodio, nagovarao, saletao, a Sara je takva, ona bi narednih pet godina dozvolila da je neko maltretira. Naravno, to ne znači da bi bila s njim, ni za sto godina, ali mi je sve to bilo stresno. On je odvratan, prdi, podriguje, katastrofa ponašanje.

Foto: instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani

Plašila sam se da će Filip silovati Saru kad se napije, htela sam da ga prijavim za zlostavljanje. Kad sam tog prcka preživela, preživeću i treći svetski rat

* Da li ste zadovoljni Sarinim odnosom sa Vojketom i kakvo je vaše mišljenje o njemu?

- Jesam, prezadovoljna sam. Vojke i Sara se slažu odlično, ne svađaju se. Vidim neke komentare da je Vojke previše ćutljiv i mrtav za rijaliti, ali ja baš mislim da se u poslednje vreme probudio. Vojke je divan dečko, on samo ima tremu od kamera i kada se svi okupe za stolom. Previše ljudi, svađa, a on se u tome ne snalazi. Postoji tu još jedan problem, on u trenucima nervoze malo zamuckuje, pa da ne bi došlo do toga, povuče se, zato se u lajvovima retko oglašava. Inače, kada su sami ili kada tokom dana pričaju, potpuno je druga osoba.

* Pričalo se o tome da Sara neko vreme nije viđala oca. Koliko je to uticalo na njeno odrastanje?

- Moram da priznam da joj je razdvojenost od tate teško pala. Osim toga, Sara zaista nije imala veće teškoće ili probleme u životu. Njen otac i ja smo razvedeni, on je moreplovac, tako da ga svakako nije viđala često. Živeli smo u Herceg Novom, a kada su se Crna Gora i Srbija razdvojile, ja sam sa decom došla u Srbiju. To je bio najgori period, Sara je bila ljuta na ceo svet i distancirala se od svih. Plašila sam se da ne upadne u veliku depresiju, ali vremenom je sve došlo na svoje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

* Da li biste voleli da vaša ćerka stigne do finala i koga smatrate favoritom?

- Kao i svaka majka, jedva čekam da Sara dođe kući i volela bih da to bude što pre, ali mislim da će ona dogurati do finala. Pokazala je kako je vaspitana, da je dobra devojka, nije svađalica, narod je to prepoznao, tako da očekujem da će imati dobar plasman. Što se tiče favorita, mislim da Janjuš ima šanse da pobedi, a i volela bih jer je njemu to potrebno.

Foto: printscreen/TVPink

Janjuš je Sari kao brat

* Spekulisalo se da se između Sare i Janjuša dogodio poljubac dok Vojke nije bio u "Zadruzi". Da li mislite da košarkaš gaji neke emocije prema njoj?

- Oni su zaista jeli bombone tada kada su ih svi optužili da su se poljubili. On je njoj kroz ovaj rijaliti kao stariji brat, ja sam mu na tome zahvalna. Čuvao je i savetovao dok se Vojke nije vratio, bio joj je velika podrška kada su je mnogi napadali.

Foto: Promo foto

Divna je najveći folirant

* Koji zadrugar je najveći folirant?

- Prema mom mišljenju, Diva DNK. Pre svega, sve ono što je pričala o Banetu Čolaku i radila nije šala, njoj se on stvarno sviđa. Stalno govori da hoće da izađe, a kada su je podigli kao nominovanu, ona je bila bela kao kreč. Znači, briga nju šta joj muž radi napolju, što dete nije videla toliko dugo, bitna joj je popularnost. Takođe, ona je u rijaliti ušla kao Divna DNK, nije taj muž za džabe tražio DNK test, boga pitaj šta je radila i s kim.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ccc

02.01.2018 15:34

I ja sam više puta pomislila da će završiti kao Filip i Ksenija. Sloba sada nema gde - ili da bude sa Lunom ili da pobegne preko ograde, a i nada se duetu sa Anabelom, pa zato trpi Lunu. Lune mi je iskreno žao što je njenim roditeljima jedino bitno da ona stigne do finala i donese novac u kućni budžet. Ništa drugo ne vide.

Milca

02.01.2018 22:44

@ccc - Ko je Anabela da bi on priželjkivao duet sa njom! Slažem se da on misli da mora da prevaspita Lunu jer stalno potencira njene godine i naivnost. On ako je bude vaspitavao ona će živeti kao što žive Albanke žene koje nesmeju da izvire iza zidina koje njihovi muževi nazivaju “ogradom.”

Milica

02.01.2018 22:32

Annabela sram da te bude što ćerki svojoj nisi rekla da se klone ovog manijaka. Ništa ti neznaš i ne vidiš. Ako se njoj nešto desi krivi sebe pro..lice. Žao mi je tvog deteta jer je svaki dan psihički maltretira a ona misli da je to ljubav. Dali je to naučila od tebe? Pod hitno joj pošalji poruku da ovo nije žrtava veza i ne podržavaj ovo više. Šta on nju ima da uči psihički zlostavlja!? Ko je on?!