Mina Vrbaški ima PAKLENI plan: Zadrugarka u dogovoru sa Mensurovom porodicom, mole je da se POMIRE!

Autor:

Zadruga

03.04.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški je otkrila svoj plan pre nego što je ušla u "Zadrugu 5", a kako ističe, onda je u kontaku sa porodicom Mensura Ajdarpašića.

Mina Vrbaški ima PAKLENI plan: Zadrugarka u dogovoru sa Mensurovom porodicom, mole je da se POMIRE!

Foto: E-stock/Č.Vukojičić

Mina

Mina Vrbaški je nakon ulaska u "Zadrugu 5", a pre ulaska zadrugarka je rešila za "Svet" da otkrije koje planove je skovala.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Mina Vrbaški Zadruga 5

- Kad mačke nema, miševi kolo vode! E, sad postaviti neke stvari na svoje mesto. Ja sam sa Mensurom bila duže od godinu dana i pogađa me kad vidim da Milica nešto govori, a on ne kaže da to nije tako. Sa njegovom majkom, rodbinom sam u kontaktu. Poslali su mi pare da mu kupim stvari koje su mu potrebne - započinje Mina i dodaje:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mina Vrbaški Zadruga 5

- Svi navijaju da se pomirimo, da ga spasem toksične veze u kojoj je. S njim sam imala veliku i tešku ljubav, sve smo prošli, od ljubavi do mržnje. Sad ako me pitaš da li bih opet bila sa Mensurom, reći ću ti ne, on je kao prijatelj fenomenalan, ali mislim da ne bismo mogli ponovo da funkcionišemo u vezi, jer nam je raskid bio katastrofalan. Naravno da ću da mu priđem da pričamo. A, Milica će da grebe na kapiju ako me samo jednom unutra bude spomenula - priča Mina i dodaje:

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Mina Vrbaški Zadruga 5

- Devojka koja se ne kupa, nosi iste gaće, ne pere zube i jede sline stvarno nema meni šta da kaže. Bolje joj je da me popreko ne pogleda, a kamoli da mi nešto ne daj bože kaže! Biće zgažena. Moraću da je vaspitavam u rijalitiju pošto to majka tenk nije uradila u spoljnom svetu - ispričala je Mina.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Mina Vrbaški Zadruga 5

Zadrugarka se nakon toga dotakla i Filipa Cara, pa je otkrila da li bi ga posavetovala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški Zadruga 5

- Kada je on u pitanju, tu nema šta ni da se savetuje, niti komentariše. Vidim da ima svoje probleme, akcije, tako da ne bih se ja mešala u tu priču sa visoko moralnom Dalilom. Nadam se da me ona neće dirati, i da je svesna svega šta je napravila od svog života, sigurno joj ne trebam da dodatno sebi napravi haos. Mada, videćemo. Svakako znam dosta stvari o oboje, i verujem da su i oni toga svesni, tako da se uzdam u njihov u zdrav razum, ako je išta pameti ostalo. Znaš me, neće mi biti problem da teram mak na konac i da ratujem, što se kaže do istrebljenja, a nakupila sam se ozbiljne municije - rekla je Mina.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Mina Vrbaški rođendan

Na samom ulasku Mina je otkrila da je razočarana u Aleksandru Nikolić, a sada je otkriveno i šta se desilo:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Mina Vrbaški rođendan

- Bile smo dobre u spoljnom svetu, čak sam je zvala da mi bude u spotu, promovisala sam je, a ona se smuva sa mojim bivšim dečkom. A najjači momenat je što ga je posle svega pitala da li on misli da je ona ispala fer prema meni. Šta je s mozgom? Njen bivši dečko, drugi jedan s kojim je bila, oženjen je, sve mi je priznao i ispričao. Kaže, voleo bi da se druže u troje - ispričala je Mina, pipe Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading