Jelena Golubović ISPONIŽAVALA Minu Vrbaški: Bivša rijaliti učesnica nije ŠTEDELA reči za zadrugarku!

Autor:

Zadruga

02.04.2022

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović i numerolog Stefan Dragojlović su gostovali u jednoj emisji, a bivša rijaliti učesnica je osula drvlje i kamenje po Mini Vrbaški.

Jelena Golubović ISPONIŽAVALA Minu Vrbaški: Bivša rijaliti učesnica nije ŠTEDELA reči za zadrugarku!

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović, bivša rijaliti učesnica, i numerolog Stefan Dragojlović su gostovali u novom izdanju emisije "Redaljka", a njih dvoje su na samom početku komentarisali ulazak Mine Vrbaški u "Zadrugu 5", a Jelena je odmah osula paljbu po njoj.

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović i numerolog Stefan Dragojlović

- Odvratna mi je bila u obe sezone, prema meni bar, sekla mi stvari... U najavi je rekla da je došla nekima da se use*e u život, odvratno ponašanje! Deklarisana prostitutka! Treba je potpisati sa ''Mina elitna prostituka'' ili šta? Ona je mnogo namazana, takva je bila i prema Đeksonu, to joj je bila prva ljubav. Mina je Anđeli Veštici preotela momka. Ima lepu glavu, ali nema druge atribute sem mladosti. Ja ne izmišljam te stvari, ona je sve te stvari pričala - rekla je Jelena, a Stefan je počeo da brani Minu:

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović priča o Mini Vrbaški

- Mina je simbol fatalne žene od samog početka u Zadruzi. Ona je jedna od najlepših devojaka koja se ikad pojavila u rijalitiju. Rijaliti izaziva vrstu zavisnosti, moraju da budu pred kamerama. Ljudi se ne manjaju zbog drugih ljudi, već samo zbog sebe. Mina je ušla samo da se uvede u priču Mensura i Milice. Promišljena je i pazi šta priča - rekao je on, a Jelena ova nije lepo podnela:

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović isprozivala Minu Vrbaški

- Ne mogu da slušam gluposti, ona nije uspešna. Fatalna je zato što su je 'fatali'. Ovo je šou biznis! Ne mogu da verujem šta slušam, da si sposoban ako sa toliko godina promeniš toliko muškaraca. Došla je sa zlom namerom! Opao joj posao napolju, pa morala da uđe u rijaliti - ispričala je Jelena, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading