Sve je SMISLILA, Car i Mensur su joj deo PLANA: Bivši dečko Ane Jovanović otkrio sve DETALJE zadrugarkinog života!

Autor:

Zadruga

02.04.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Ane Jovanović je rešio da progovori, pa je tako otkrio sve tajne aktuelne zadrugarke.

Sve je SMISLILA, Car i Mensur su joj deo PLANA: Bivši dečko Ane Jovanović otkrio sve DETALJE zadrugarkinog života!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović je privukla veliku pažnju učešćem u "Zadruzi 5", a kako vreme protiče njen život postaje sve intrigantniji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović Zadruga 5

Naime, nakon što je oktiveno da je Ana varala svog dečka Nikolu Ilića sa kojim je bila pet godina, oglasila se njena prijateljica koja je bila zgrožena zadrugarkinim ponašanjem, a sada se oglasio za Republika.rs i jedan momak koji tvrdi da je bio sa njom dva meseca.

- Ja sam nju upoznao na jednom splavu, bila je sa drugaricama i ni u jednom momentu nije nikome dala do znanja da je zauzeta - započinje priču Marko, dečko sa kojim je Ana prevarila Nikolu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović i Filip Car Zadruga 5

- Razmenili smo brojeve i rekla mi je da joj ne pišem u određeno vreme jer je tada na poslu. Mi smo bili u vezi, pa nekih par meseci i viđali smo se najnormalnije. Drugari su mi rekli da ima dečka i kada sam je upitao ona je počela da plače i da me moli da je spasem od njega - rekao je Marko.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ana Jovanović i Nikola Ilić

On je istakao da je Ana pričala kako je Nikola tukao i kako se plaši za svoju bezbednost.

- Pričala mi je da ju je svaki dan tukao i maltretirao i da ne zna kako da se spasi, da ga ne voli i da je sa njim iz straha. Ja joj nisam poverovao ni reč jer bi devojka imala modrice valjda po sebi zar ne? Ponavljam, viđali smo se redovno, imali smo odnose redovno, nikada tačku na njoj nisam video. Tad mi se zgadila sa njenim lažima i završio sam sa njom svaku priču - ispričao je Marko za Republika.rs.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Nikola Ilić

- Posle sam čuo da ulazi u Zadrugu, i znam da je od početka imala plan da smuva ili Filipa Cara ili Mensura Ajdarpašića zarad popularnosti, sve je to smišljeno - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading