Bivši zadrugar RASKRINKAO zadrugarku! Priznala je da su pali pogledi sa NJIM, njegovo otkriće ZAPREPASTILO: ONA PLAĆA LJUBAV!

Autor: Melina GVERO

Zadruga

02.04.2022

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đole Kralj otkrio je da jedna zadrugarka plaća ljubav, kao da se sprema intimni odnos sa Dinom Dizdarevićem.

Bivši zadrugar RASKRINKAO zadrugarku! Priznala je da su pali pogledi sa NJIM, njegovo otkriće ZAPREPASTILO: ONA PLAĆA LJUBAV!

Foto: ST/D. KADIĆ

Đole Kralj je nedavno napustio Belu kući, te je tako najkompetentniji da govori o zadrugarima i otkriva njihove tajne i sve ono što mi možda ne možemo da vidimo preko malih ekrana.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Đole Kralj otkrio tajne Bele kuće

On je za naš portal otkrio i da je Jovana Tomić Matora ludo zaljubljena u MC Aleks, ali da za svoju ljubav plaća.

- Matora se zaljubila kao nikad do sad. Ona je baš odlepila sa MC Aleks, a ova je mota oko malog prsta. Zapravo koristi tu pažnju Matore koja je za malo ljubavi spremna i da plati. Matora čini sve da bi Mc Aleks bila srećna. Pravi joj tri vrste obroka svaki dan, prinosi joj, brine o njoj. Kad su se posvađale, Matora je tajno platila frizera da Mc Aleks napravi frizuru kako bi se ova oraspoložila. Za neke stvari i savete me poslušala i rekla da sam bio u pravu - kaže Đole i otkriva da Aleks ima simpatije prema jednom zadrugaru:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora zaljubljena u MC Aleks

- Aleks je ta koja Matoru tera od sebe svojim ponašanjem. Priznala joj je da su bili neki pogledi sa Dinom. Ona je dobra riba, ovaj kad malo popije on ne bira i bude šta bude. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading