Miljaninu Bebicu policija PRIVODILA zbog NARKOTIKA, a od BOGATSTVA nema pas za šta da ga ujede: Burne i PRLJAVA prošlost Nenada Macanovića iz Zadruge! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

02.04.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika.rs otkriva istinu o Nenadu Macanoviću Bebici, krije burnu i problemtičnu prošlost, imao je problema sa policijom, a od silnog bogatstva ni traga, ni glasa!

Miljaninu Bebicu policija PRIVODILA zbog NARKOTIKA, a od BOGATSTVA nema pas za šta da ga ujede: Burne i PRLJAVA prošlost Nenada Macanovića iz Zadruge! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Nenad Macanović poznatiji kao Bebica, ostaće upamćen kao dečko Miljane Kulić sa kojim ona tera šegu, bar po rečima zadrugara. Dosta se spekuliše ko je mladi preduzetnik, koji se predstavio kao privatnik sa mnogo pare, jer ima biznis u kom novac očigledno raste na drvetu. Iako bi mnogi pomislili sada da je Miljana ubola premiju, izgleda da je istina potpuno drugačija. Portal Republika.rs otkriva ko je zapravo Nenad Macanović Bebica!

Nenad Macanović Bebica Zadruga 5!

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica Zadruga 5

 

Naime, sadašnji dečko Miljane Kulić predstavio se publici kao dobrostojeći momak, iz Niša, koji na svojim plećima nosi veliki biznis. Čak ga je i Marija Kulić u studiju tokom razgovora sa Dušicom Jakovljević hvalila na sva usta, što bi se reklo ,,Hvalite me usta moja". Marija i dalje tvrdi da je Bebica idealna prilika za njenu ćerku, a kako i ne bi, kada prosipa priču da ima novac, sa kojim bi Miksi bila sigurna do kraja života. 

No, tokom razgovora sa bivšim zadrugarom i pevačem, Banetom Đokićem i tokom posete najpopularnijem rijaliti etno selu, saznali smo da Bebica nije baš bebica i da ima i te kako burnu i prljavu prošlost koju krije od naroda. 

Republika

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ, printscreen rtv pink

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

- Ufff...! Ja sam se sa Miljanom čuo pre nego što je ušla u Zadrugu i poznajem Bebicu, on je rodom iz Krnjače. Poznajem dosta ljudi koji njega poznaju. Ono što sam čuo od Miljane jeste da je on njen fan bio i ona je njega iskoristila da ga prezentuje kao dečka, zbog Zole! On nije biznismen, ima cvećaru u Krnjači, njegovi roditelji su skromni, nije to biznis klasa, nema tu kule i gradova - govori Bane i dodaje:

 

 

- Imao je probleme i sa supstancama, privodili su ga, bio je problematičan u maldosti, tukao se dosta! 

- Ja sam se čuo i sa Marijom Kulić, pričali smo o svemu, žena mi se izvinila zbog Miljane, oprostili smo joj račun koji još uvek nije platila - završava izjavu za Republika.rs Bane Đokić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading