SVINGERAJSKE NOĆI U ETNO SELU: Bane Đokić prvi put otvorio vrata DEMOLIRANE SOBE u kojoj se Janjuš TUKAO sa Majom, a onda nam je otkrio NAJPRLJAVIJE tajne Cara i Aleksandre! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

30.03.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Đokić ekskluzivno, prvi put otvorio je vrata čuvenog etno sela samo za portal Republika.rs i otkrio najmračnije i najprljavije tajne zadrugara, kao i sve o svingerajskim noćima!

SVINGERAJSKE NOĆI U ETNO SELU: Bane Đokić prvi put otvorio vrata DEMOLIRANE SOBE u kojoj se Janjuš TUKAO sa Majom, a onda nam je otkrio NAJPRLJAVIJE tajne Cara i Aleksandre! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Instagmra.com

Bivši zadrugar i pevač Bane Đokić prvi put ekskluzivno ugostio je portal Republika.rs u najpoznatije etno selo, o kom se toliko dugo pričalo. Bane je odlučio da pred našim kamerama otkrije sve najmračnije detalje o zadrugarima i njihovim aferama koje su se dešavale između rijaliti sezona. 

Maja Marinković, Viktorija Mitrović, Aleksandra Nikolić, Filip Car i Marko Janjušević Janjuš su samo neki od zadrugara koji su provodili vreme tokom leta u etno selu. Prvi put Đokić je odlučio da otkrije koliko su zadrugari dužni njegovom ocu koji je vlasnik svega, ali i kakve su se svingerajske noći odvijale na ovom mestu. 

Republika

Foto: Republika.rs

Majina i Janjuševa soba

- Sobra broj 12 je bila Majina i Janjuševa soba, a onda Majina i Filipova, vrzino kolo. Posle četvorke su Maja i Janjuš bili u ovoj sobi, iako je tada bilo priče da su završili njihov odnos, oni su se i dalje viđali, međutim Maja je tada odlučila da se ''zaljubi'' u Filipa i odlazi Filipu koji je u drugoj sobi ovde gost i tako počinje njihova priča, u inat Janjušu. Tad nastaje totalni haos, ona ide iz jedne sobe u drugu, nastaje totalni kolaps, svađa se sa Filipom, nastaju razni problemi, tuče...

Bane nam je otvorio čak i vrata spavaće sobe u kojoj je Janjuš odsedao, gde je privodio svoje drugarice i ljubavnice, kao i devojke poput Ane Korać, Maje i Viktorije. 

Republika

Foto: Republika.rs

Soba u kojoj je Janjuš privodio devojke

- Čuvena trojka, u ovom bungalovu je spavao Janjuš i tu je provodio neko vreme od svog razvoda, tako da je to njegova mladalačka soba. Tu je dolazila Aleks, Viki, Ana Korać njegova drugarica, ono što ja znam... - rekao je Bane, pa otkrio šta se sve moglo čuti iza tih vrata:

 

- Besane noći su bile, ali nije bilo problema nekih što se njih tri tiče, ali postoji četvrta devojka sa kojom je bilo problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading