Majka te je ISTERALA iz kuće zbog ŠVALERA! Miljana oplela po Zolinoj majci, pa iznela STRAVIČNE detalje o njegovom detinjstvu: PREČA JOJ JE BILA ONA STVAR OD TEBE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.03.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić iznela je skandalozne detalje o Zolinoj majci.

Majka te je ISTERALA iz kuće zbog ŠVALERA! Miljana oplela po Zolinoj majci, pa iznela STRAVIČNE detalje o njegovom detinjstvu: PREČA JOJ JE BILA ONA STVAR OD TEBE! (VIDEO)

Foto: estock

Miljana Kulić sedela je u upušionici sa Nenadom Macanovićem sa kojim je trenutno u vezi i sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom kom je odlučila da kaže sve što ima i saspe u lice, a onda šokirala detaljima koje je iznela o njegovoj majci Bosi.

- Vidi se tvoja kultura... Meni si rekao da su te odgalili baba i deda, da ti mama nije bila tu. Divno jedno vođenje računa o svom detetu. Ona je poslednja koja sme da priča o meni. Poslednja je koja sme da priča o mom majčinstvu, zato sam i rekla da je ku*va. Ti odlično znaš ko ti je majka! - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić i Zola razgovaraju

- Idem sada na 0%! Vidiš koliko se tebi priča sa mnom, želiš li da pojačam procente? - pitao je Zola.

- Ona nije pričala ni sa svojim ocem, a ni majkom, baš zato što je bila ljubavnica i zato što se ku*vala. Sve dokaze imam i argumente. Zato ona tebe istera iz kuće, da bi imala svoju slobodu sa je*ačem! Moja majka je poštena žena, to ceo svet zna, moje sestre, otac takođe... Tvojoj majci je bio ku*ac preči od tebe, zato si takav kakav jesi. Dođe ti baba i stavi ti 500 evra da bi ti mogao da se kockaš - nastavljala je Miljana, što je Zola demantovao.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić o Zolinoj majci

- Nikad u životu.

- Bolje da ne pričam ja šta si ti sve radila - dodao je Zola.

- Videćemo, sve ćeš da dokažeš na sudu - rekla je besno Miljana.

- Čim izađeš odmah na sud, da bi se ovo konačno završilo - dodao je Nenad.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading