Miljana postavila ULTIMATUM Bebici, ucenila ga zbog dece: "Biraj, tvoja kopilad ili ja!" Nenad otkrio detalje, Kulićeva je BAŠ PRETERALA - ovo je SRAMOTNO

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

30.03.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije prezala ni od čega kada je u pitanju njen dečko Nenad Macanović, zvani Bebica.

Miljana postavila ULTIMATUM Bebici, ucenila ga zbog dece: "Biraj, tvoja kopilad ili ja!" Nenad otkrio detalje, Kulićeva je BAŠ PRETERALA - ovo je SRAMOTNO

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ, printscreen rtv pink

Miljana Kulić Bebica Macanović

Miljana Kulić ucenila je sadašnjeg dečka Nenada Macanovića Bebicu pred ulazak u rijaliti, pa ga je stavila u situaciju da bira između svoje dece i nje.

Foto: printscreen rtv pink

Miljana Kulić i dečko Nenad Macanović Bebica

- Miljana je imala faze da me skroz izbaci iz takta. Stavljala me je u situacije da biram između sebe i svoje dece. Pitala me da li je više volim od njih. Ja to nju nikad ne bih pitao da je u pitanju njen Željko. To ne može da se poredi, dete je dete. Rekla je u šali: "Bebice, sad moraš pred rijaliti da biraš - tvoja kopilad ili ja". Nisam odreagovao, nasmejao sam se, ali su me danima bolele njene reči - rekao je Bebica, a Miljanin bivši dečko Zola se nadovezao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola bivši Miljanin dečko

- Ona je meni svašta radila. Pravila mi je pakao od života, terorisala preko telefona. Dobro je što sam se svega toga otarasio na vreme. Sad Bebica neka je trpi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
Vlada

30.03.2022 07:04

Miljanin je nemoguće istrpeti. Luda žena meru nema.

Dr "Frojd"

30.03.2022 07:31

Ona tudju decu, kojs rodjena u zvanicnom braku naziva kopiladima ? Jel pomislila budaletina sta je onda njeno vanbracno dete?