JEZIVA SCENA NAKON INTIMNOG ČINA MILJANE I BEBICE ZGROZILA JAVNOST: Pogledajte gde je Kulićeva gurnula i umazala LICE posle žestokog odnosa! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.03.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva scena Miljaninog postupka nakon odnosa zgrozila javnost!

JEZIVA SCENA NAKON INTIMNOG ČINA MILJANE I BEBICE ZGROZILA JAVNOST: Pogledajte gde je Kulićeva gurnula i umazala LICE posle žestokog odnosa! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su glavna atrakcija u rijalitiju Zadruga otkad su se vratili u Šimanovce, a u svim medijima su glavna vest.

Nenad je predstavljen kao Miljanin verenik, a svi se i dalje pitaju ko je on zapravo. Iako se predstavlja kao bogataš, pojavile su se neke tvrdnje u kojimka se navodi da on zapravo živi sasvim normalan i običan život i zarađuje tako što radi kao serviser klima uređaja. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

Iako su mnogi mislili da je Bebica samo paravan, pre neku noć smo bili svedoci da su on i Miljana zaista par i da se ne libe da vode ljubav pred punom sobom.

Iako ovako nešto nije čudno u Zadruzi, ono što jeste čudno, tačnije odvratno, jeste Miljanin gest posle vođenja ljubavi sa Bebicom.

Ona je sedela u krevetu, zatim uzela maramicu i obrisala lice, a onda istom maramicom brisala svoje intimne regije. 

Ovaj čin je zgrozio mnoge iako je kriterijum za zgražavanje, posebno kada je u pitanju Miljana, prilično visok :)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

29.03.2022 15:50

Zna se da psihijatrijski bolesnici imaju pojacani seksualni nagon , tako da se idiot ( on ) javno pario sa budaletinom ( ona ).

Odgovori 11 0
Olja

29.03.2022 17:53

Odvratno!!! Ludaci,oboje