ZGROZILA me je, pokazala je kakva je: Maja Nikolić BRUTALNO ISPONIŽAVALA Dalilu Dragojević, pa progovorila o vezi Dejana i Aleks!

Autor:

Zadruga

28.03.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Nikolić se oglasila nakon pomirenja Dalile Dragojević i Filipa Cara i otkrila šta misli o ovom turbulentnom paru.

ZGROZILA me je, pokazala je kakva je: Maja Nikolić BRUTALNO ISPONIŽAVALA Dalilu Dragojević, pa progovorila o vezi Dejana i Aleks!

Foto: ypoutube.com/Grand Magazin Tv Grand

Pevačica Maja Nikolić je više puta isticala da redocvno prati Zadrugu i njena dešavanja, a ona je sada rešila da prokomentariše pomirenje Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Republika

Foto: instagram.com/majanikolicmaja

Maja Nikolić, pevačica

- Dalili se sve dešava ono što je zaslužila. Zgrozilo me je ono njeno pranje nogu u sudoperi, to je dokaz kakva je ona. U kojoj kući se noge peru u sudoperi. Što se tiče odnosa nje i Cara ja mislim da Car tu pravi priču, jer on je sa njom zbog se*sa, jer je ona poput kondoma koji iskoristiš, pa baciš - rekla je Maja.

Republika

Foto: instagram.com/majanikolic_singer

Maja Nikolić, pevačica

- Ubeđena sam da će Dalila ostati sama do kraja rijalitija, jer ne verujem da će iko hteti da bude sa njom uopšte. Car je sam priznao što je sa njom dok su se svađali, a njegova priča da posle svađe sa Dalilom ide kod Ane je bezveze,to je ono našla se dva idiota - ispričala je pevačica.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maja Nikolić, pevačica

Ipak, Maja svim snagama podržava Dejana Dragojevića, a sada je pevačica istakla da se brine da se ne pomiri sa Dalilom:

- Što se tiče Dejana i Aleks, tu nemam mišljenje, ja samo navijam da se on nikada ne pomiri sa Dalilom. Aleks je jedna u nizu devojaka koje on treba da promeni da bi se rehabilitovao, verujem da nije lud da se tako brzo oženi posle Dalile, on treba da živi, mada mu ja želim pobedu i sreću, pa ako je to sa Aleksandrom super - ispričlala je Maja, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading