Znala je da VOLI drugu ženu, nemam EMPATIJU prema njoj: Dalila Dragojević brutalno PONIZILA Anu Jovanović, pa otkrila da li je LJUBOMORNA na Minu Vrbaški! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.03.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je komentarisala plakanje Ane Jovanović zbog bivšerg dečka, a onda se dotakla i novo - stare učesnice Mine Vrbaški.

Znala je da VOLI drugu ženu, nemam EMPATIJU prema njoj: Dalila Dragojević brutalno PONIZILA Anu Jovanović, pa otkrila da li je LJUBOMORNA na Minu Vrbaški! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević je tokom sinoćne emisije otvorila dušu u Šiša baru, a na samom početku je otkrila da li je ljubomorna na bivšu devojku Filipa Cara, Minu Vrbaški.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević u Šiša baru priča o Mini Vrbaški

- Večeras smo se smejali Marko i ja, tu je Mina igrala kockice sa muškarcima. Ja sela i gledam, tamo je Filip, sad ne mogu, žena sam... Stojim i gledam, on me ne vidi, kako me je ugledao, kaže: "Jao, boli me noga, ne mogu da igram". A ja ga pitam od čega ga boli, on kao nešto istegao, pa me pita da li da jede ili da igra. Ja mu kažem da igra, da izbaci stres, a u meni sto stepeni. Ali sam sama rekla: "Dalila, budi žena, budi mirna". Nemam više to ono moje, kako Miki kaže graktanje. Trudim se da budem staložena i mirna. Ne želim da se dovedem u situaciju da mu uzvratim na nešto njegovo. Trudim se i kad mi nešto zatraži da odem odmah, slažem stvari, majice... - rekla je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević otikrila da li je ljubomorna

Dalila se nakon toga osvrnula i na Anu Jovanović za koju, kako kaže, nema trunku empatije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević priča o Ani Jovanović

- Znala je u šta ulazi, da on voli drugu ženu, i dalje je želela da bude tu. Jutros sam mu rekla kad nam je Zola ispričao da ona hoće da beži, da nemam empatiju prema njoj. On mi je rekao da ne moram da budem takva. Kad sam ja plakala 15 dana, niko od njih nije imao empatiju prema meni. A i čula sam da je plakala jer joj bivši objavljuje slike. Znala je u šta se upušta, cela nacija je znala da ćemo da se pomirimo. Ja Filipu to neću prebaciti, bilo smo u raskidu, iako ja smatram da smo bili u vezi - istakla je Dalila.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kedem samuel

28.12.2023 17:51

Zovem se Jasmina Leon i ja i moj dečko smo zajedno 2 godine, prošlo je 6 mjeseci od kada smo prekinuli. Još ga volim, ali neki ljudi misle da je to nepravedno. Zašto voljeti nekoga tko ti ne uzvraća ljubav? Molila sam i molila ovih mjesec dana i ništa. On je još uvijek sa svojom novom djevojkom (s kojom živi), ali to ne znači da moram tražiti pomoć Prvih tjedana nakon prekida bila sam na koljenima moleći se za pomoć oni su dobro komentar na mreži kako bacač čarolija pomaže u ponovnoj izgradnji veza vrati bivšeg ljubavnika", pa sam odlučila probati jer jako volim svog dečka. pa sam kontaktirala dr. APATU i ispričala mu sve o svom problemu i on mi je dao 100% garanciju da ću vratiti dečka nakon čarolije pa bila sam darovita i sretna što sam mu se javila učinila sam sve što je tražio i na moje najveće iznenađenje 2 dana nakon uroka nazvao me dečko i ispričao se za ono što mi je napravio i tražio oprost da dođe kući po mene, Stvarno sam se povrijedila i prošla kroz one trenutke u kojima me je ostavio, na kraju krajeva dr. APATA za mene. dr. Apata je dobar pravi čarač pa ga nazovite ili dodajte na WhatsApp/Viber: +447307347648 ili mu pošaljite e-mail na njegova adresa e-pošte: drapata4@gmail.com.