Dejan MALTRETIRA Aleksandru, ŠUTIRA je ispod stola: Marko Đedović BESAN na Dragojevića, pa otkrio ISTINU: On je sa njom iz INATA prema Dalili! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.03.2022

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović smatra da je Dejan Dragojević iz inata sa Aleksandrom Nikolić, a onda je otkrio ono šta mnogi gledaoci nemaju priliku da vide.

Dejan MALTRETIRA Aleksandru, ŠUTIRA je ispod stola: Marko Đedović BESAN na Dragojevića, pa otkrio ISTINU: On je sa njom iz INATA prema Dalili! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović je nakon Dejana Dragojevića gostovao u Šiša baru, a onda je on rešio da otkrije sve šta mu je Dejan rekao.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović Zadruga 5

- Dejan ne može da podnese istinu, izvrće, petlja, mulja... Taj čovek ne može da mi oprosti podršku koju sam dao Dalili u traženju sopstvene sreće - rekao je Đedović.

- On meni kaže da mi je mama plakala, njegova plače pet godina. Nažalost, mislim da nije završila sa tim. Čim kod Dejana postoji to da meni, Sandri Rešić i drugima zamera to što smo podržali Dalilu u sreći. Znači smatra da Aleksandra nije njegova sreća. Mi smo Dalilu podržali u traženju sopstvene sreće, ali očigledno Aleksandra nije njegova, čim zamera takvu stvar. Kaže da sam ga ja uvalio u g*vna. Ja nisam bio sa njim u braku - priča zbunjen Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović priča o Dejanu Dragojeviću

- Pri tom, nije u g*vnima, razveo se od žene koja je takva i takva, našao ljubav života. Onda laže, to je i razlog zabrane komunikaciji Aleks sa mnom, tj. pokušaja. A to ko mu je prijatelj, ko nije, gledaoci mogu da vidi. Neka vide kakav je bio kad se družio sa nama, a kakav kad se druži sa drugima. Ja sam želeo da bude bolji, on ne može da bude bolji. Nije mi žao što smo izgubili ovakvog Dejana. Kad je pričao da nije onakav, da ga je Dalila pravila u to, ja sam mu verovao. Više oni treba da žale za mnom, imali su prijatelja u meni, a ne ja u njima. On osećaj zahvalnosti nije imao ni prema rođenoj majci, zašto bi imao prema Marku Đedoviću? - kaže Marko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović besan zbog Dejana Dragojevića

- U pola noći me je budio da mi plače, hteo da ide kod mene pre nego svojoj kući... Bio sam bitnija figura od svih Dragojevića u njegovom životu u tom trenutku. Zahvaljivao se Bogu što je upoznao nas. Podsetimo se da je o meni pričao kao o božanstvu, ali proradilo je to u njemu jer podržavam Dalilu. Njega boli što su oni u dobrim odnosima, još kad kažu da su sa mnom razgovarali, da sam ih uputio - dodao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović priča da je Dejan Dragojević sve lagao

- Video sam da je lagao. Aleksandra mučenica, on je maltretira i verbalno i svakako, reži, slaže face, ona ne sme da progovori, da se on ne bi zakucao u staklo. Ona je zaljubljena, a utučena. Ljubav treba da bude poletna. Ona ne sme da progovori, ljubomoriše joj na Cara, Janjuša, Osmakčića. Ona meni kaže da se guši, da ne može da progovori, jer je šutira ispod stola da ne progovori... - ističe Marko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović priča o Dejanu Dragojeviću

- On je nas zloupotrebljavao, našu sažaljivost. Razbija rukom staklo, pa posle 15 minuta kaže Aleksandri: "Hajde da te j*bem". Dalila je pravila bolju verziju Dejana od Dejana sada. Nažalost, tako je. Da li je moguće da sam tolika budala bio... Da sam toliko sažaljiv... Kako me je zaludeo... Jedino sam siguran da ne može da podnese ljude koji podrže Dalilu i Cara. Ne uživa sada. Maltretira Aleks, vrši torturu. Kada je krenula priča Aleksandre i Dejana, Dalila je pop*zdela... Dalila ga je polila svačim, a on je vikao za Aleksandru: "Moja Barbi". Od tad kreće priča sa Aleksandom, kad je video da Dalila reaguje na Aleksandru - istakao je Đedović.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Gabrijela

28.03.2022 10:24

Đedović se ozbiljno zaljubio u Dejana, pa se sad ponaša kao ostavljeni partner. Već danima priča samo o Dejanu i spletkari.