Ne verujem muškarcima, nemam taj senzor za PONIŽENJE! Viktorija Mitrović otkrila zašto se RAZVELA: Nikad nisam bila SREĆNA!

Autor:

Zadruga

27.03.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović je progovorila o braku sa bivšim suprugom, pa je otkrila na kog zadrugara je bacila oko.

Ne verujem muškarcima, nemam taj senzor za PONIŽENJE! Viktorija Mitrović otkrila zašto se RAZVELA: Nikad nisam bila SREĆNA!

Foto: Republika.rs

Viktorija Mitrović je bila jedna od gošća u specijalnom izdanju emisije "Magazin In", a nakon potresne ispovesti o silovanju, aktuelna zadrugarka je otkrila zašto nije sa Markom Osmakčićem.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Viktorija Mitrović u emisiji "Magazin In"

- Sve je stvar ukusa i trenutne situacije. Da sam htela da budem u ozbiljnoj vezi, verovatno bih tražila nekoga ko ima sve te manire, kao što je Anđelo, jedini dečko u kući koji ima te manire - počela je Viki, pa dodala:

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Viktorija Mitrović i Sandra Rešić u emisiji "Magazin In"

- To je strast, privlačnost, prvi utisak, trenutna potreba. Ne možeš to sa bilo kim. On ima slobodu da bude sa bilo kim, meni to ne bi smetalo. Ja tako funkcionišem i van rijalitija, volim da prošaram malo što bi se reklo. Meni je to normalno, meni normalna veza nije normalna, ne dok se ne zaljubim. E kad se zaljubim onda je tu problem - istakla je Viktorija.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Viktorija Mitrović priča o bivšem suprugu

Viktorija je nakon toga istakla da ne veruje muškarcima i da se sa razlogom razvela od bivšeg muža:

- Ja ne verujem muškarcima i nemam taj senzor za poniženje. U rijalitiju nisam zadovoljna u odnosu. Bila sam u braku, bila zaljubljena, ali nikada nisam bila srećna! Da sam bila srećna, još uvek bih nosila prsten. Ne volim emotivne veze i vezivanja, meni tako odgovara - zaključila je Viktorija, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Slavko

27.03.2022 10:05

Viktorija je promiskuitetna radodajka.