Mina Vrbaški ušla u Zadrugu 5, pa ŠOKIRALA JAVNOST: U kontaktu sam sa Mensurovom majkom, ženi NIJE DOBRO zbog veze sa Milicom! (VDEO)

Autor:

Zadruga

26.03.2022

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški otkrila šok detalje!

Mina Vrbaški ušla u Zadrugu 5, pa ŠOKIRALA JAVNOST: U kontaktu sam sa Mensurovom majkom, ženi NIJE DOBRO zbog veze sa Milicom! (VDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški, od večeras, postaje ravnopravni takmičar u trci za prvo mesto u najgledanijem rijalitiju u regionu, u Zadruzi. Naime, Mina je ovom prilikom porazgovarala sa novinarima u studiju.

- Ne mogu da dočekam da uđem u kuću i pokažem im šta je rijaliti. Psihički sam se mnogo spremala, zaposlena sam. Mnoge sam lagala da ne bi poverovali da ulazim i neće mi biti sad iskrene reakcije - rekla je Mina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški Zadruga 5

 

- Od prvog dana se mnogi zadrugari pribojavaju tvog ulaska - rekla je Dušica.

- Boje se jer su mnogo pričale o meni. Mislim da, na konto mog imena su pokušale da se izgrade. Malo su nevaspitane, ali ima svih silnih dokaza. Kako je Mensur rekao da sam zlato, zlato stiže - rekla je Mina.

- Kako ćeš postupiti prema njoj kada uđeš? - pitala je novinarka.

- Neću se uopšte spuštati na taj nivo, ko se ne tušira posle odnosa, ko jede svoje ostatke iz nosa. Ja sam isto bila u tim godinama, a nisam toliko nevaspitana. Mene je sramota što je Mensur posle mene završio sa nekom ovakvom. Pripremala sam se na ovo toliko dugo - rekla je Mina.

- Šta kaže mama? - pitala je novinarka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški Zadruga 5 ulazak

 

- Ne, mi smo baš razgovarali i ona je više za prijateljstvo. On i dalje ima u sebi da neće da pređe preko neke stvari, a ja ću da mu budem prijatelj. Imali smo ljude sa strane, njegova podrška, koja nas je gušila, ali mogu da kažem da su uvideli kolika je bila ljubav. Ona ga uvlači u te sukobe i kazne. Ja sam pričala loše i u Zadruzi sam isto tako pričala loše, ali mi ćemo biti prve nedelje u izolaciji. Pitaću Milicu kako može da priča da sam ja imala odnose sa svakim muškarcem. Ulazim da kažem ono što imam i da raščistimo ono što imamo. Obećala sam njegovoj majci i svima. Ne prihvataju Milicu. Pola njegove podrške se ugasilo, jer ne mogu da shvate na šta je on spao. Nekako, konstantno spominjanje mog punog imena i prezimena, kako ovo, kako ono, a ona je prvu noć legla sa njim u krevet. Ona je pred Novu godinu rekla da jedva ćeka da ja uđe i da pijemo kafu, pa vidi, grebaće na kapiju. Ja znam kako na nju narod gleda, došla sam da stavim ljude tamo gde im je mesto. Neću da dozvolim da neko stavlja moje ime u ta gubava usta - rekla je Mina.

Detaljnije u nastavku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading