Večeras u Zadrugu ulazi ONA! Otkrivamo TAJNI PLAN PRODUKCIJE - zbog nje PADAJU DISKVALIFIKACIJE!

Autor:

Zadruga

26.03.2022

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogim zadrugarima će se slošiti kada je budu videli na vratima Bele kuće.

Večeras u Zadrugu ulazi ONA! Otkrivamo TAJNI PLAN PRODUKCIJE - zbog nje PADAJU DISKVALIFIKACIJE!

Foto: youtube.com

Večeras je vanredno ubacivanje u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'', a ako je sudeći po društvenim mrežama i navodima da upravo ona ulazi, brojnim zadrugarima neće biti dobro kada je budu ugledali.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Mina Vrbaški ulazi u Zadrugu

Naime, iako je rekla da više neće biti deo rijalitija, brojni profili koji najavljuju njen ulazak dokazuju da je promenila svoje mišljenje. Mina Vrbaški će ponovo biti deo rijalitija i Bele kuće, a sudeći po dosadašnjim dešavanjima Mensuru Ajdarpašiću i Milici Veselinović će se slošiti kada je budu videli.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Mina Vrbaški se vraća u Zadrugu

Njih dvoje neretko spominju njeno ime i to u negativnom kontekstu, ne nadajući se da će ući u Belu kuću i zabiberiti im čorbu. Setimo se samo koliko diskvalifikacija je palo upravo zbog Mine i koliko su muškarci gubili glavu za njom, kao i činjenicu da je Mensur još uvek nije preboleo.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zumbul

26.03.2022 19:37

Ovaj jadnik Mitrović jako slabo stoji sa seksualnim životom zato gura samo ove prostitutke u rijaliti kakobi mogao da posmatra sex.