ZGADILA mi se, za sve me je LAGALA: Prijateljica Ane Jovanović OGORČENA na zadrugarku, iznela sve TAJNE druženja!

Autor: Dragana Žikić

Zadruga

26.03.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša prijateljica Ane Jovanović se oglasila za Republika.rs i otkrila nove detalje zadrugarkinog života.

ZGADILA mi se, za sve me je LAGALA: Prijateljica Ane Jovanović OGORČENA na zadrugarku, iznela sve TAJNE druženja!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nakon što je portal Republika.rs došao do snimaka hapšenja aktuelne zadrugarke Ane Jovanović, sada je rešila da se oglasi njena bivša drugarica koja, kako ističe, nema više obavezu prema zadrugarki i ne mora više da joj čuva tajne.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović zadrugarka

- Mi smo se družile par godina, a ona je tada bila sa Nikolom. Ja dečka nikada nisam upoznala jer mi je Ana oduvek pričala da nema potrebe, jer ga koristi samo kao se*s igračku i za novac - započinje priču drugarica koja nije želela da otkriva ime.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Jovanović Zadruga 5

Ona je istakla da je sve vreme znala da je Ana neverna svom partneru, ali nikada nije ništa rekla jer ju je zadrugarka ubeđivala u laži.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Jovanović Zadruga 5

- Tek sad vidim kakva je od kako je ušla u Zadrugu, zgadila mi se! Pozajmiljala sam joj haljine da bi se viđala sa drugim momcima, govorila mi je da je Nikola tuče i da ga zato vara. Ona je umela njemu da kaže da ide sa bratom negde, a ode i je*e se. To joj je bilo najbitnije, se*s, pare i slava. Najavljivala mi je ulazak u Zadrugu, govorila mi je da joj je to spas od dečka, ali koliko vidim ušla je tamo da bi od sebe napravila ku*vetinu, što i jeste iskreno, išla je sa ku*ca na ku*ac - ispričala je bivša drugarica za Republika.rs.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ana Jovanović sa bivšim dečkom Nikolom Ilićem

- Lagala me je za sve, pričala mi je kako je on maltretira, kako je njegovi drugovi maltretiraju, meni je dečka sada žao jer on nije zaslužio ovo. Jedva čekam da Ana izađe da se obračunam sa njom oči u oči - bila je iskrena prijateljica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović, zadrugarka

Podsetimo, Anin bivši dečko, Nikola Ilić, je eksluzivno za naš portal ispričao neke detalje veze, što možete pročitati OVDE.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Nikola Ilić, bivši dečko Ane Jovanović

- Istina je da sam je finansirao i da sam joj sve plaćao, pa čak i psihoaktivne supstance. Raskinuli smo zbog neke gluposti više se ni ne sećam, ali sam siguran da je ona sve ovo planski uradila da bi ušla u Zadrugu. Kajem se što sam ikada bio sa takvim ološem. Ja sam mislio da je to takva ljubav da niko ne može da je rastavi. Hapšenje stvarno ne bih komentarisao - rekao je Nikola za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
elena

27.03.2022 11:05

odroni od prijateljice i bivseg decka pljujete je i nedate devojci da se igra rijalitija da ne biste i vi u rijaliti nakaye