Žestoke PRETNJE Dragojeviću! Dejan se zaigrao, pa udario na PRODUKCIJU, Milan Milošević mu BRUTALNO zapretio: KOŠTAĆE TE PUNO OVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.03.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan MIlošević žestoko je zapretio Dejanu Dragojeviću.

Žestoke PRETNJE Dragojeviću! Dejan se zaigrao, pa udario na PRODUKCIJU, Milan Milošević mu BRUTALNO zapretio: KOŠTAĆE TE PUNO OVO! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/TV Pink, ST/Vladimir Lukić

Tokom sinoćnih nominacija zadrugari su napali Dejana Dragojevića kog su i poslali u izolaciju, dok je od strane publike nominovan Đole Kralj. Naime, Dejan i Mensur Ajdarpašić skoro svakodnevno ulaze u sukobe, ali su sinoć otišli predaleko, te su se vređali, svađali, pretili jedan drugom, a potom počeli da se vređaju i na verskoj osnovi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević vređao Mensura Ajdarpašića na verskoj osnovi

Voditelj Milan Milošević je sve vreme pokušavao da ih smiri, opominjujući ih da je pominjanje vere i vređanje na toj osnovi strogo zabranjeno, a u jednom trenutku je Dejanu zapretio oduzimanjem honorara.

 

 

- Ako ne prekinete odmah sa ovom pričom, koštaće vas mnogo! Ako završimo odmah, neće vas koštati, verujte mi - rekao je Milan. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gordan

26.03.2022 20:08

u cemu je majka sedmoro dece pametnija od ostalih osoba, da bi mi nju pitali za misljenje? i kakva je njena intuicija i procena (ljudi) da dobije sedmoro dece i na kraju ostane sama(bez muza)? ovo me bas interesuje, posto ja nisam hteo da dobijem ni jedno dete, jer sam se plasio da od deteta treba da se napravi produktivan clan drustva, a za to su potrebna oba roditelja i da budu posveceni roditeljstvu i da budu pametni?!?