Brat bivšeg zadrugara OPLEO po Sandri Rešić: Ona je dvolična, NAJVEĆI FOLIRANT u Zadruzi! Otkrio je i njene tajne, evo šta pevačica krije

Autor: Vladan Mišić

Zadruga

26.03.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat bivšeg zadrugara smatra da je Sandra Rešić najdvoličnija osoba u Zadruzi.

Brat bivšeg zadrugara OPLEO po Sandri Rešić: Ona je dvolična, NAJVEĆI FOLIRANT u Zadruzi! Otkrio je i njene tajne, evo šta pevačica krije

Foto: ST/Nebojša Mandić

Predrag Peca Lazić, brat blizanac bivšeg zadrugara Nenada Lazića Nece, za Republika.rs otkrio je zašto sa bratom nije ušao u Zadrugu 5, a dotakao se i jedne od aktuelnih zadrugarki, Sandre Rešić

Foto: Instagram/iampecaa

Predrag Peca Lazić, Necin brat

Sandra se u Zadruzi 4 družila sa Necom, ali je pričala loše o njemu pred ostalima.

Kad vidim Sandru, ona je kao dobila Necinu priču da je gej ali ona je to radila da bi Neca radio gore stvari. Sandra nikad nije rekla da je to igra nego je uvek govorila da je on u pravu. Pričala je sa njim nasamo jednu priču, a za crnim stolom sve loše o njemu - rekao je Peca za naš portal i dodao:

Foto: Republika.rs

Sandra Rešić zadrugarka i pevačica

- Ona pravi dramatične pauze, vidi se da je glumica. U rijalitiju 100 posto sve glumi. Navode ljude da se osećaju lošije nego što se zaista osećaju. Čak i kada je pala u nesvest, i to je isfolirala. Najveći folirant za sve ove sezone je Sandra Rešić, kadro paćenik.

Peca je potom prokomentarisao i ostale zadrugare.

- Mensura pucaju kompleksi zbog plasmana hoće da bude u prvih 5, priča gluposti, kao hoće da nekom razbije glavu... Dalila i Dejan su foliranti. Ne mogu da kažem da su isfolirali taj deo oko preljube ali Dejan prati svaki svoj korak, proračunat je, hoće da izazove sažaljenje da zezne narod i da će da se pomiri sa Dalilom. Nervira me Car zbog robijaških priča, a plaši se mačke, ponašanje katastrofa.  Mislim da bih Cara iznabadao, ne bih birao ni sredstva ni način - kaže Lazić, koji se dotakao i Aleksandre Nikolić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić učesnica Zadruge

- Žao mi je Necine drugarice Aleks, deluje mi kao dobra devojka ali je malo prigluipa jer ne kapira šta joj Dejan radi, da je iskorišćava zbog priče sa Dalile.

Foto: Instagram/iampecaa

Predrag Peca i Nenad Neca Lazić, braća blizanci

Otkrio je i zašto Neca i on nisu ušli u Zadrugu 5.

- Pomalo i kapira neke stvari, ali mislim da će i ona da bude izigrana u tom odnosu. 

Priča mu uživo jednu priču, a za stolom oplete po nju, dvolična nikome nije pravi prijatelj.

Foto: Privatna arhiva

Peca Lazić Necin brat

- Nikad ne bih ušao u Zadrugu. Hvala Bogu što nisam ušao jer bih bio diskvalifikovan. Baš bih se svađao jer ne trpim nepravdu. Neca me iznervira kod kuće a kamoli oni tamo ljudi. Ušao bih i zbog para i zbopg lične promocije ali da trpim ponižavanja od ljudi, to ne. Srčaniji sam od Nece i ne bih mogao da trpim neke stvari kao on. Nismo ušli jer je majka bila bolesna, ali sada je bolje - kaže Peca.

Foto: Instagram/iampecaa

Peca Lazić Neicn brat

Nenad Lazić Neca je u Zadruzi 4 bio aktuelan i zbog Bore Santane, kada je pričao da je zaljubljen u njega, pa ispričao kako je igrao igru. Nedavno je isplivao snimak u kojem Bora navodno, putem video-četa razmenjuje bezobrazne reči s transvestitom i masturbira.

Foto: ST/D. KADIĆ

Bora Santana bivši zadrugar

- Evo vidite sa Borom, sve je dokazano. Ćak je i bivši zadrugar Danijel Višić imao nešto sa tim transvestitom koji je imao nešto sa Borom. Ne bih puno pričao uopšte o priči o njemu i Neci. Ta priča je nanela štetu meni i mojoj porodici - rekao je Peca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading