FRAPANTNA SLIKA DRAGANE MITAR ZAPANJILA JAVNOST: BIvša zadrugarka više liči na MUŠKARCA, ovo na SEBI je krila od svih! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.03.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dragana Mitar šokirala javnost kkao izgleda muškarca!

FRAPANTNA SLIKA DRAGANE MITAR ZAPANJILA JAVNOST: BIvša zadrugarka više liči na MUŠKARCA, ovo na SEBI je krila od svih! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Bivša zadrugarka Dragana Mitar slovi za jednu od lepših devojaka u Srbiji, i ako za mnoge nije morala da se podvrgava estetskim operacijama ona je na sebi ipak imala nekoliko.

Svakodnevno na svom instagramu objavljuje razne fotografije na koje mnogi pripadnici muškog a bogami i ženskog dela populacije ne mogu ostati ravnodušni.

Nizala su se provokativna izdanja sa full šminkom i garderobom, sa gaćama i bez gaća ali fotografija koja je podigla najveću moguću buru isplivala je sada

Foto: ST/P.Divac

Dragana Mitar

 

Naime, na jednoj stranici na Instagramu pojavila se Draganina slika u prirodnom izdanju, što je kod mnogih izazvalo nevericu i komentarima nije bilo kraja.

"Šta je ovo", "Više Mitar, nego Dragana", "Levo Mitar, desno Dragana", "Sa i bez filtera", "Užas", "Šta je ovo ljudi moji? Auu" - nizali su se komentari.

Podsetimo, Dragana Mitar, bivša rijaliti učesnica i modelsica, smuvala je Marka Guzijana koji je nedavno izašao iz pritvora.

Mitrova je tada objavila nekoliko fotografija na društvene mreže sa opasnim momkom, a potom i video kako se ljube i sedi mu u krilu. Mnogi nisu ni pretpostavili o kome se radi, a Kurir je došao do informacija o Draganinom novom momku.

Naime, Marko Guzijan, zvani Mali Cuner, mladi je sin Jovana Guzijana Cunera koga je ubio "zemunski klan" pre 20 godina.

 

Komentari (0)

Loading