Aleksandra pobesnela, te postavila ultimatum Dejanu: "AKO TI OVO SMETA, PREKINI ODMAH!" U sve je upletena i Dalila, evo kako! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.03.2022

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević i njegova devojka Aleksandra Nikolić ponovo u sukobu.

Aleksandra pobesnela, te postavila ultimatum Dejanu: "AKO TI OVO SMETA, PREKINI ODMAH!" U sve je upletena i Dalila, evo kako! (VIDEO)

Foto: printscreen rtv pink

 Prvo pitanje u emisiji je bilo za Dejana Dragojevića.

Foto: printscreen rtv pink

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević u svađi

- Zašto stalno brineš ko će šta da misli, kakvo ćeš pitanje da dobiješ i ko će plakati ako nešto kažeš? Zar ne vidiš da je ona u pravi što držiš sve u sebi, pa pucas. Aleks je u pravu za sve što ti kaže - glasilo je pitanje.

Foto: printscreen rtv pink

Dejan Dragojević zadrugar

- Trpim sve i suzdržavam se zbog jedne stvari, jer mi je ispran mozak. Sad sam imao raspravu sa njom i rekao sam batali me, jer neću da naš odnos liči na ovo. Ja sam neko ko će da se trudi od jutra od mraka, pa ako treba i da trpim u sebi. Ja neću to da radim svojoj devojci, da idem protiv njenih reči. Sinoć sam zamerio njeno cele izlaganje, a dođemo do toga zbog glupavih stvari. Znam kako se ide i gledam da ono što možemo da ublažimo, da ublažimo. Nema potrebe da komentarišem sve. Postoji strana koja bi rekla svašta, pa i mama i David ovde da mi se raspravljaju u krug rekao bih, a opet zašto bih? Na kraju imamo problem jer sam ja nešto rekao. Suzdržavaću se do kraja - rekao je Dejan.

Foto: printscreen rtv pink

Dalila Dragojević i Filip Car

- Ja njemu to zameram, on ne iznosi mišljenje, stalno brine šta će biti ako se posvađamo i da li će biti najgori. Ja sam drugačija, kažem kako jeste, pa makar bila najgora. On ima problem i kaže da je drugačiji napolju, jer ne može da se skroz opusti, jer se plaši. Nema potrebe da se plaši bilo čega, treba da se reši svaki problem, a ne da gura, pa da radi ono kao neku noć. Ako ovo nije on, ja ne znam sa kim sam ja. Malo pre mi je rekao "Šta ćeš mi takva? neće da reši problem. Ja sam neko ko će da pita što je gledao i da razgovaram, a ne da ćutimo, pa posle da lomimo. Nije mi se svidelo što je ovo rekao, da će da prekine, ako se ovako nastavi. Druže, ako ti ovo smeta, prekini odma - dodala je Aleksandra Nikolić.

- To možeš u Kotežu, ja ti drug nisam. Idi savetuj se, sa svima kako ti zvuči - odbrusio je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading