Dalila ZGROZILA javnosti! Nakon ribanja kupatila, nad SUDOPEROM uradila OVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.03.2022

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević šokirala je postupkom koji je zgrozio sve..

Dalila ZGROZILA javnosti! Nakon ribanja kupatila, nad SUDOPEROM uradila OVO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je mama Džehva posetila zadrugare, mnogi od njih su prionuli na raspremanje kuće, a među njima i Dalila Dragojević koja je očistila celo kupatilo i pod dnevne sobe.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević očistila kupatilo

Nakon čišćenja Dalila je zaprepastila mnoge. Naime, ona je očistila i isprala noge u sudoperi zato što je prilikom čišćenja koristila Domestos.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević pere noge u sudoperi

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Dr "Frojd"

22.03.2022 17:00

A sta se moglo ocekivati od nje ? Pere noge u sudoperi u kojoj se pere posudje i pribor za jelo. Pokazala je time sav svoj primitivizam i " higijenu " .Uzas!

Odgovori 27 2
Ceca

22.03.2022 17:53

@Dr "Frojd" - Mogla je i ribu oprati

Odgovori 20 2
Aja

22.03.2022 18:13

Ovo još nisam videla. Ljudi koji žive u nekim selima gde nema vodovoda, a samim tim ni kade, noge peru u lavorima ili sličnim posudama,a gde je ova ženarasla, ko ju je i kako odgojio, meni je neobjašnjivo. Ali, ovaj njen postupak kad pere noge u sudoperi potvrđuje sve loše o njoj, a to je da je prosta, prljava, laživa, smutljivica, neodgojena. Odvratmo je posle ovoga da neko tu pere čaše, šolje, tanjure, namirnice za jelo.

Salamander2020

23.03.2022 05:45

Moze da glumi damu koliko hoce, ali ova prostakusa nemoralna je teska seljancura. Najodvratniji odron koji je rijaliti video. Mislila sam da je Bukva najgora, ali uz Dudlu, ona nema sanse na prvo mesto. Treci je Smradovic, ljigavi, beskarakterni strucnjak za komentarisanje ljubavnih odnosa, bez licnog ljubavnog odnosa. Kakva ekipa.