SUSRET ANE KORAĆ I JANJUŠA IZAZVAO HAOS NA IMANJU: Prizor je ŠOKIRAO SVE u Beloj kući, kad se POJAVILA na vratima MNOGIMA NIJE BILO DOBRO! (ŠOK VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.03.2022

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać je napravila haos kad je ušla u Zadrugu 3, Janjuš je pobegao od nje!

SUSRET ANE KORAĆ I JANJUŠA IZAZVAO HAOS NA IMANJU: Prizor je ŠOKIRAO SVE u Beloj kući, kad se POJAVILA na vratima MNOGIMA NIJE BILO DOBRO! (ŠOK VIDEO)

Foto: instagram.com

Ana Korać

Povratak Ane Korać na imanje u Šimanovcima svojevremeno izazvao je pravu pompu među učesnicima "Zadruge 3", a osim tadašnjeg susreta sa Dalilom i Davidom Dragojevićem, gledaoci su pomno pratili situaciju koja se odvijala između nje i Marka Janjuševića Janjuša.

Podsetimo, dugo se spekulisalo o tome da li su njih dvoje bili intimni ili ne, tako da je Janjuš odmah napustio centralnu prostoriju kada se Ana pojavila na vratima.

Ipak, kada se malo sabrao, Marko je rešio da priđe Koraćevoj.

- Jesi li našla krevet? Ima li negde slobodnog? Ne znam, ovde nema? - pitao je Janjušević.

- Nisam, ali ću videti - odgovorila mu je rijaliti zvezda, a kako je sve to izgledalo pogledajte u video prilogu koji sledi:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading