SNIMAK KULIĆEVE KOJI JE FRAPIRAO JAVNOST: Ono šta je Miljana iznenada rekla o VODITELJU ne znajući da je KAMERA SVE SNIMILA, izazvaće KATAKLIZMU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.03.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić izvređala Darka Tanasijevića ne znajući da je kamera snima.

SNIMAK KULIĆEVE KOJI JE FRAPIRAO JAVNOST: Ono šta je Miljana  iznenada rekla o VODITELJU ne znajući da je KAMERA SVE SNIMILA, izazvaće KATAKLIZMU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Opšte je poznato da je Miljana Kulić veoma britka na jeziku i da se ne libi da nekada baci i po koju uvredu ljudima koji to nisu zaslužili, ali ovoga puta je otišla korak dalje, smatraju gledaoci Zadruge.

Naime, na snimku koji se pojavio vidi se Miljana Kulić dok ulazi u prostoriju gde će voditelju Darku Tanasijeviću da otvori dušu o svojim emocijama, ali dok je ulazila ona je voditelja nazvala pogrdnim imenom ni ne sluteći da je kamera u tom trenutku uperena baš u nju.

Verujemo da Miljana nije mislila ništa loše nego je to samo rekla onako u šali budući da je poznato kako se Kulićeva šali nećemo joj ovo uzeti za zlo.

Podsetimo, Miljana je u svom intervjuu kod voditelja javno priznala da i dalje voli Zolu i skrhana obelodanila šta će raditi sa Bebicom i njegovim emocijama prema njoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vlada

21.03.2022 09:31

I šta je Miljana Lažov kazala?