Bivša devojka Nenada Aleksića Ša BRUTALNO PONIZILA repera: MUŠKARCI U KLIMAKSU su mnogo gori od žena! Jelena nije birala reči! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.03.2022

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Nenada Aleksića Ša, Jelena Batos, baš je oplela po reperu

Bivša devojka Nenada Aleksića Ša BRUTALNO PONIZILA repera: MUŠKARCI U KLIMAKSU su mnogo gori od žena! Jelena nije birala reči! (FOTO)

Foto: E-Stock, TV Pink

Odnos Martine Petrović i Nenada Aleksića Ša jedna je od glavnih tema među takmičarima Zadruge 5. Reper ne krije simpatije prema dve decenije mlađoj cimerki, zbog čega se našao na udaru nekih cimera.

Foto: Republika.rs

Jelena Batos

Ovaj odnos prokomentarisala je i bivša zadrugarka Jelena Batos, nekadašnje reperova prijateljica, sa kojom je imao komplikovan odnos. Ona je dobila pitanje na Instagramu šta misli o Martini i Ša, na šta je imala komentar.

Foto: Printscreen Instagram

Jelena Batos otkrila šta misli o Ša

- Samo ću ovo reći što se tiče njega i Martine - To se ne radi! Nenad je ušao u klimaks, to se je razlog njegovog ponašanja i to je odgovor na sve ono "Zašto ovo radi?" i "Šta mu je?". A muškarci u klimaksu su mnogo gori od žena, naučno dokazano. Jedan od simptoma je da hoće da leče svoje starenje sa dosta mlađim partnerkama, jer tako misle da su još uvek mladi - napisala je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading