Huso STRAHUJE od POMIRENJA Dalile i Cara: Mujić ŠOKIRAO, otkrio da li je RAZVOD Dragojevića LAŽAN!

Autor:

Zadruga

20.03.2022

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huso Mujić je progovorio i razvodu Dalile i Dejana Dragojevića.

Huso STRAHUJE od POMIRENJA Dalile i Cara: Mujić ŠOKIRAO, otkrio da li je RAZVOD Dragojevića LAŽAN!

Foto: printscreen/TVPink

Dalila Dragojević i Filip Car su rešili da stave tačku na njihov odnos, a njen otac Huso Mujić ne krije sreću zbog ove odluke.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević

Huso je istakao da je srećan što se njegova ćerka napokon opametila, ali je usput i priznao da ne zna koliko dugo će to trajati.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Huso Mujić o Filipu Caru

- Meni je drago ako je s njim završila za sva vremena, kao što je rekla. Srećan sam ako je to istina i nadam se da će to potrajati. Ipak, imam i strah. Dalila nije bila pri pameti kad je radila sve što je radila s tim kriminalcem. Plašim se da je opet ne prevari i da ne bude sve po starom. Valjda joj je konačno došlo u glavu sve ono što sam joj pričao - rekao je Huso.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Huso Mujić i Dalila Dragojević razgovor

Neko vreme se vodi polemika oko razvoda Dragojevićih jer mnogi smatraju da je bio lažan i da je sve ovo dogovor bračnog para kako bi došli do pobede.

Republika

Foto: printscreen/heavycur_zadruga

Huso Mujić o braku Dragojevića

- Ne verujem da je Dejan imao bilo kakav dogovor s produkcijom i da je sve što se izdešavalo namešteno. On je dobar i pošten momak. Nema tih para za koje bi mogao obraz da proda. Nije ništa vredno, pa ni tih 50.000 evra, da bi te cela nacija pljuvala zbog toga. Takve stvari ne mogu da se odglume - završio je Huso, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading