Miljana Kulić otkrila FRAPANTNU informaciju: Zadrugarka priznala koliko je NOVCA zaradila na NASTUPIMA, zadrugari u ŠOKU!

Autor:

Zadruga

20.03.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je otkrila koliko je zaradila na nastupima.

Miljana Kulić otkrila FRAPANTNU informaciju: Zadrugarka priznala koliko je NOVCA zaradila na NASTUPIMA, zadrugari u ŠOKU!

Foto: printscreen/ Klik TV

Miljana Kulić je po povratku u Zadrugu ušla u raspravu sa Dalilom Dragojević, a tokom rasprave je Kulićeva poludela pa je iznela neke informacije koje možda i nije trebala.

Republika

Foto: printscreen/tik tok

Miljana Kulić snima pesmu

- Većina zadrugara se plaši Dalile i zato imaju dvostruke aršine, zbog straha je ne osuđuju za njene nemoralne postupke. Istina je da ja nju ne mogu da smislim. Predstavlja se finom, vređa devojke, a i sama je svojevremeno išla na aftere sa Irmom i Macom Diskrecijom. Znaju one dobro šta su radile po klubovima u Sarajevu - rekla je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Miljana Kulić, zadrugarka

- Irma i ja smo se slikale sa Macom u jednom klubu koji smo izašle, a gde je Maca bila gost. Kao što si ti sada sprdnja na nastupima, tako je ona bila tada - pravdala se Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga 5

- Pa ova sprdnja za dva nastupa uzme 11.500 evra. Ja nikada nisam rekla da sam pevačica, nastupe imam jer me ljudi vole i dolaze da se upoznaju sa mnom. Ti se praviš pametna i predstavljaš se dobrom osobom, a najgora si od svih devojaka. Ti si najveća pačavra u „beloj kući“ i najveća ku*vetina ovog rijalitija, došla si u Zadrugu da prevariš muža zarad priče. Gledala si rijalitije, prostudirala ih i sve si smišljeno uradila. Ti si pokazala ko si, razvod si slavila se*som sa švalerom - ispričala je Miljana, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vlada

20.03.2022 12:56

Miljana uvek laže.