DOKAZ CRNO NA BELO: Dragojević PRIZNAO: Planski sam se RAZVEO od Dalile, ja sam svoje ODRADIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.03.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević priznao da je razvod od Dalile Dragojević unapred osmislio!

DOKAZ CRNO NA BELO: Dragojević PRIZNAO: Planski sam se RAZVEO od Dalile, ja sam svoje ODRADIO! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Odnos Dejana i Dalile Dragojević sve više intrigira javnost, a sad i njen raskid sa Filipom Carem drži pažnju gledalaca.

Naravno u ovakvim situacijama, pojavljuju se razne "teorije zavere" budući da podršku ima i Dejan, ali i Dalila, te svako ko voli Dragojevića, govori loše o Dalili i obrnuto.

Iako je Dalila ispala "crna" u situaciji sa Dejanom, ipak je osuđuju i za odnos sa Filipom, dok sa druge strane postoji ogromna podrška, te oni koji se slažu sa Dalilom, smatraju da je ona sve radila iz ljubavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević Zadruga 5

 

Sada je isplivao snimak koji se širi po društvenim mrežama na kom je Dejan govorio kako je patio za Dalilom, a predstavljeno je da je on to sve navodno radio zarad pobede ili višeg plasmana, kao i navodnog većeg honorara:

- On je svoje odradio. Dao je ženu u ugovor, za bonus honorar, spavanje, alkohol i druge povlastice - između ostalog stoji u opisu ovog videa.

- Ja sam svoje ovde odradio! I propatio i isplakao, i raskrstio i uplovio u nešto novo, što meni odgovara i što mi prija - rekao je Dejan u snimku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kofi i Lole (@kofica_kofi)

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading