Ako je toliko LOŠA, zašto je PROMENIO VERU zbog nje?! Rođaka Dalile Dragojević OGORČENA zbog Dejana, pa udarila i na Davida!

Autor:

Zadruga

19.03.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se rođaka Dalile Dragojević.

Ako je toliko LOŠA, zašto je PROMENIO VERU zbog nje?! Rođaka Dalile Dragojević OGORČENA zbog Dejana, pa udarila i na Davida!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Dejan i Dalila Dragojević

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević redovno ulaze u rasprave, a Dragojević redovno prebacuje bivšoj supruzi prevaru iako joj je jasno stavio do znanja da ne želi komunikaciju sa njom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga 5

Sada se oglasila rođaka od Dalile koja je na samom početku osula rafalnu paljbu po Dejanu, a onda je spomenula i Davida Dragojevića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga 5

- Slušajte ovako da vam kažem, gledam ovog Dejana i nije mi dobro šta sve čovek priča! Ja njega ne mogu uopšte da razumem, prosto mi se gadi kad čujem kako priča sve najgore o Dalili, a ona mu je prva pružila utočište kada mu je to bilo potrebno i uvek je bila tu za njega. Znamo svi kakav odnos on ima sa svojima kod kuće, to je jedna lakrdija od porodice, pravo da vam kažem, šta reći za rođenog brata koji je zvao inspekciju da uhapse Dejana i zatvore mu lokal?! Svaka reč je suvišna... Sećamo se svi kad su i David i Dejan jedan drugom javno želeli da kolima slete u kanal! Bruka i sramota porodice Dragojević - priča Dalilina rođaka i dodaje:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga 5

- Dalila je makar ispala poštena, zaljubila se devojka, šta sad da radi, ne može da se ubije zbog toga, kao da je ne znam ni ja šta učinila... Zaljubila se, pa ga ostavila, i to je to! Ako je bila toliko loša prema njemu svih ovih godina, kako on priča u "Zadruzi", zašto je onda dečko promenio veru zbog nje?! Hajde da pričamo realno! Muka mi je više od njegovih bljuvotina i manipulacija, ali neko to sve vidi - zaključuje rođaka Dalile Dragojević za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading