Bivši zadrugar opleo po Dalili i Dejanu: Njima je rijaliti POPIO MOZAK, nema tu spasa! Dragojević mu je BIO PRIJATELJ, a sada je Edo promenio ploču, evo zašto! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.03.2022

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija u produkciji Republika TV-a, svakog četvrtka u 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Republika.rs, sa najaktuelnijim temama i gostima iz rijaliti šou programa Zadruga.

Bivši zadrugar opleo po Dalili i Dejanu: Njima je rijaliti POPIO MOZAK, nema tu spasa! Dragojević mu je BIO PRIJATELJ, a sada je Edo promenio ploču, evo zašto! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Jovana Ljubisavljević je u ovonedeljnoj emisiji ''Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević'' ugostila učesnika "Zadruge 3" i sportistu Eda Fetića.

Foto: Republika.rs

Edo Fetić bivši zadrugar

Edo je tokom učešća u rijalitiju bio oženjen, ali je uplovio u vezu sa Draganom Mitar.

Fetić je otkrio da li je u kontaktu sa Draganom.

- Nismo u kontaktu, rastali smo se u dobrim, korektnim odnosima. Sa njom sam ušao u vezu kao gospodin, večerica, razgovor, isto tako smo izašli iz veze - rekao je Edo.

Edo se potom dotakao favorita u Zadruzi, spomenuvši da to svakako nije Dejan Dragojević.

Foto: Republika.rs

Dalila i Dejan Dragojević

- Voleo bih da pobedi muškarac. Vidim da se favorizuje Dejan, meni on nije favorit. On i ja smo super bili u Zadruzi 3, sreo smo se pred petu sezonu sa njim i Dalilom, delovalo mi je da su super par. Baš su rijaliti igrači, njima je rijaliti popio mozak i nema tu spasa - zaključio je Edo.

Foto: Republika.rs

Edo Fetić o zadrugarima

Šta je još Edo otkrio u emisiji "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević", pogledajte u videu sa početka teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aja

17.03.2022 20:17

Iznenadila sam se koliko je Edo zanimljiv sagovornik. Odlično i razložno komenrariše teme i događaje iz zadrugarskog života. Šteta što nije ovako pričao i u Zadruzi 3 nego je dozvolio nekim zadrugarima da ponavljaju u svakoj emisiji ili intervjuu po ko zna koji put istu priču, a Edo se povlačio iz takvih svđa, posmatrao ih ironično i verovatno mislio: "Šta ovi ljudi pričaju...". Jovana kao i uvek, lepa, pametna, odlično radi posao i spontano vodi gosta kroz priču. Sve pohvale i za Edu i za Jovanu.