Marija Kulić RASKRINKALA zadrugare: Car tera INAT sa Anom, Dejan i Dalila su u dogovoru, a ovo je rekla za Miljaninog dečka!

Autor:

Zadruga

15.03.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić je bez dlake na jeziku govorila o zadrugarima.

Marija Kulić RASKRINKALA zadrugare: Car tera INAT sa Anom, Dejan i Dalila su u dogovoru, a ovo je rekla za Miljaninog dečka!

Foto: printscreen/TVPink

Marija Kulić je tokom gostovanja kod Dušice Jakovljević govorila o vezi njene ćerke Miljane Kulić.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Marija Kulić o Nenadu Macanoviću

- Obožavam ga. Upoznala sam ga u toj cvećari, ja sam oduševljena. Ja sam u braku preko 30 godina, u životu nisam srela takvog muškarca kao što je Dejan, tj. Nenad. Bio nam je desna ruka kod kuće. Dečaku je pružio mušku figuru. Dobrodošao je, baš iz tog razloga što se sa puno ljubavi ophodi prema Željku. Dobra duša, vredan neizmerno, odgovoran. Sve ono što sam želela da poseduje moj zet, poseduje Nenad. Dušice, ja sam presrećna, želim da budu zajedno koliko im je lepo - rekla je Marija.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Marija Kulić o Filipu Caru

Kulićka je potom ispričala da smatra da je Dejan Dragojević nominovao Moniku Jovanovsku umesto Dalile Dragojević i Filipa Cara da im ne bi davao na značaju.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Marija Kulić o Dalili Dragojević i Dejanu Dragojeviću

- Da im ne bi davao na značaju, ali i da ih pusti da igraju igru kao da sada. Za mene je ovo dogovorena priča između Dejana i Dalile. Oni su godinu dana pauzirali rijaliti, u rijalitiju se dobar novac zarađuje. Oni su planirano ovo uradili, ali se nisu dogovorili da se Dalila zaljubi u Cara. Dalilu toliko ne volim, toliko mi je antipatična... Dejan je i dalje voli. Dejan i dan danas voli Dalilu, jednom je prešao preko prevare, prešao bi i drugi put. Ova priča će da traje dok se ne završi rijaliti, dok Dejan ne odnese prvo mesto, a posle toga će biti zajedno. Ja Dalilu znam kako diše. Dejan bez nje ne može da zamisli život. Dejan je po prirodi nezahvalna osoba, da ima trunku sažaljenja, ispoštovao bi majku i svoju porodicu. Odbacio je najrođenije iz života, što ne bi ljude iz rijalitija. Car tera inat sa Anom, i on je takav, pravi priču. Dalila i Dejan su tačno videli da je Car najlabilniji. A ove devojke u rijalitiju, sve rade radi priče - smatra Kulićka, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ana

15.03.2022 22:34

Kako je prosta ova žena i velliko nezahvalno zlo. Mića joj je mnogo puta pomogao blesavoj kćeri i sakrio njenu sramotu od ostalih zadrugara. Prošle godine je Miljana kakila po dvorištu, bazenu, pored vc šolje, po Pab-u i tako uneređena brisala se Danijelovim majicama i Karićevom posteljinom. Mića je čistio za njom i sakrivao od ostalih koliko je mogao te je branio da je bolesna. Sve je to Marija zaborarvila i sad psuje Miću. Fuj ženo nezahvalna!

Nislija

15.03.2022 23:15

Našli ste zlatnu koku kojace da vas rani jer rijaliti su pri kraju,tako da jedini zaposleni kulic (Miljana) ostaje bez posla.

Slavko

16.03.2022 07:12

Treba da se brine o svojim ćerkama a ne o drugima.