Radila sam kao animir dama, HAPSILI su me u Turskoj: Aleksandra Nikolić ispričala JEZIVE detalje iz života, a zbog ovoga je PRETUČENA!

Autor:

Zadruga

13.03.2022

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić ispričala jezive detalje iz života.

Radila sam kao animir dama, HAPSILI su me u Turskoj: Aleksandra Nikolić ispričala JEZIVE detalje iz života, a zbog ovoga je PRETUČENA!

Foto: printscreen/TVPink

Aleksandra Nikolić je tokom gostovanja u novoj epizodi emisije "Premijera - Vikend Specijal" otvoreno govorila o svom odrastanju i porodici, a onda se dotakla i momenta kada je počela sama da zarađuje novac kako bi obezbedila sebi život.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić priča o svom životu

- Moj prvi posao je bio u srednjoj školi, išla za frizera i ja sam se zaposlila u jednoj kafani u kraju u Krnjači, pokušala sam da radim kao konobarica, sedam dana je to trajalo. Gazda mi rekao da to nije za mene. Radila sam pomoćni radnik u frizerkom salonu i sa 18 godina sam počela da radim kao promoterka. Putovala sam u inostranstvo vikendom koji je imao agenciju, našao me preko fejsa. Prvi put sam išla za Nemačku, pa za Roterdan. Prodavala sam epruvete, i za dva tri dana sam zaradila 100, 200, 300, 400, evra i onda sam otišla u Austriju, ostavljali su ljudi i bakšiš i svašta nešto. Ne bih preporučila nikome, jeste lepo ali... Posle sam radila kao animir dama. Zasmejavala sam goste i pričala sam njima. Zaradila sam pet hiljada evra najviše za mesec dana. Ne bih to preporučila nikome. To je bila brza zarada, a ja nisam mogla da platim sa trideset hiljada stan, lekove, meni šta treba - otkrila je zadrugarka i dodala:

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Aleksandra Nikolić priča o svom životu

- To mi je naišlo u tom trenutku, upoznala sam jednu devojku i rekla da radi to, vidim da ona ima sve i ja sam poželela. Kaže ne radim ništa, kao hostesa, pijem piće sa njima. Sedela sam tamo i pila piće sa njim. Svaki gost koji uđe u lokal, ja sam dužna da priđem i pružim ruku, ako mu se svidim on meni kaže da sednem za njegov sto i naruči mi piće. Ja zarađujem od procenta. Bila sam i hapšena na tim mestima. Neko je prijavio devojke da radi na crno, to je bilo u Turskoj. Policija je imala dojavu da je tu prostitucija, bili smo pet dana u pritvoru. Imala sam zabranu za ulazak u Tursku do pre par meseci. Mami nisam smela baš sve da kažem - pričala je Aleks, pa nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić u emisiji "Premija - Vikend Specijal"

- Pretukao me je jedan čovek, najbolji prijatelj gazde lokala jednog. Tukao me je jer smo pričali malo glasnije u stanu, ja sam se jedina našla da mu odgovorim i on me je istukao. Dobila sam takve batine da je neko to čuo i zvao policiju. Gazda nas je zaključao pet dana u stanu da ne bi izašli. Kada je policija došla bila sam pod sedativima. Nisam mogla kući da idem, nisam isplaćena, i nakon pet dana sam ušla u lokal gde radim i tu sedi taj čovek što me je prebio. Osetila sam se kao dno kada sam mu pružila ruku u pitala kako je. Prolazili su mi filmovi kroz glavu ali nisam mogla ništa. Radila sam na crno, nisam mogla da prijavim policiji - ispričala je Nikolićeva.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Aleksandra Nikolić u emisiji "Premija - Vikend Specijal"

- Imala sam pogrešne partnere, pogrešnim putem sam krenula. Imala sam momke koji su se bavili kriminalom, dolazila sam do njih kroz izlaske, prijateljstva... - dodala je Aleks, piše Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veljko

13.03.2022 20:51

Tako mlada a već animir dama. Da li je dobila i diplomu?

Odgovori 10 0