Pevačica se pojavila u CRVENOM BRUSU, poprsje napravilo HAOS: Ivana Krunić pokazala GRUDI, Čolaku nije bilo svejedno zbog ovog VRELOG IZDANJA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.03.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krunić napravila je potpuni haos!

Pevačica se pojavila u CRVENOM BRUSU, poprsje napravilo HAOS: Ivana Krunić pokazala GRUDI, Čolaku nije bilo svejedno zbog ovog VRELOG IZDANJA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica i devojka Baneta Čolaka, Ivana Krunić napravila je prošle noći ozbiljnu pometnju na društvenoj mreži Instagram. Naime, Ivanu pamtimo po učešću u rijalitiju ,,Zadruga" kao smernu, te da nije potencirala na vulgarnosti, čemu je ostala dosledna i nakon izlaska iz ovog tv formata. 

 

 

Međutim, izgleda da se Ivana, po Čolakovom izlasku, opustila napokon i svojim pratiocima, a i izabraniku pokazala bujno popsrje, koje je toliko skrivala od svih. Ivana je na Instagram storiju objavila video na kom je pozirala na jednom događaju, a tom prilikom je istakla bujen grudi u crvenom brusu, a preko je imala samo beli sako, koji je isticao njenu izvajanu figuru.

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Krunić i Bane Čolak

 

Čolak je sve vreme bio sa njom, tako da je apsolutno bio siguran u Krunićkinu objavu i nameru, a komentari su se nizali jedan za drugim. Svi su oduševljeni kako Ivaninim izgledom, tako i osmehom, kojim je pokazala da je presrećna i zadovoljna sa Čolakom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Vuk

13.03.2022 15:18

Jadno izgleda sa njim nebitnim.

Odgovori 43 4
laufer

13.03.2022 22:41

@Vuk - Poruka za Vuka .. Ti si nebitan, pa samim tim i tvoj komentar!

Odgovori 1 35