ŠTA KRIJEŠ, ŽENO?! Dragana Mitar u emisiji nabrajala PLASTIČNE OPERACIJE koje je radila, pa demantovala samu sebe! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.03.2022

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dragana Mitar želi da sakrije jednu plastičnu operaciju koju je radila.

ŠTA KRIJEŠ, ŽENO?! Dragana Mitar u emisiji nabrajala PLASTIČNE OPERACIJE koje je radila, pa demantovala samu sebe! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Starleta i bivša zadrugarka Dragana Mitar, govorila je o plastičnim operacijama i šokirala sve u studiju kada je negirala operaciju grudi, o čemu je otvoreno pričala i tokom boravka u ''Zadruzi''.

Foto: ST/P.Divac

Dragana Mitar, bivša zadrugarka

- Grudi nisam dirala, zube sam radila, nos sam radila... To je to - navela je Dragana, ali po svemu sudeći zaboravila je da navede i da je korigovala usne.

Foto: ST/P.Divac

Dragana Mitar ima nekoliko plastičnih operacija

Podsetimo, ranije je Dragana ovako govorila o estetskoj operaciji grudi.

- Ja sam grudi radila pre 4 godine, ja sam to uradila jer sam dojila, pa sam ih podizala, bilo je bolno, ali dobro je prošlo i zadovoljna sam svojom veličinom. Ne bi mi trebale veće, smetalo bi mi. Imam 400 kubika. Meni se nisu spustile, da kucnem u drvo. Ja sam ih podizala i stavljala, 3.300 su koštale, nisam dizala kredit, mene je tadašnji suprug častio. To je bio poklon za 8. mart 2016. godine. Ja sam dobila neki oblik suze - navela je Dragana u rijalitiju ''Zadruga'', čega se očigledno u datom momentu ova bivša zadrugarka nije setila, te je po svoj prilici pokušala da zataška korekciju grudi.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
vesna

13.03.2022 07:39

Toliko je unakazila nos da sada ne moze ni da govori pravilno vec govori ‘kroz nos’….strasno sta neke zene sebi rade iz ciste obesti i dosade !

Vesna

21.03.2022 17:53

Ona je prirodno bila lepa i ne znam sta joj je sve to trebalo, boze me sacuvaj, ove danasnje mlade zene su pune kompleksa, sami da uh covek zali u nista vise