Rešićka želi da ZATRUDNI sa Dejanom, da bi ga Dalila UNIŠTILA: Otkrivena NAJMRAČNIJA tajna Zadruge 5, Dragojevićem UPRAVLJALU dželati njegovog života! (VIDEO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

12.03.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi otkrila je najmtračnije tajne Sandre Rešić i Dalile Dragojević!

Rešićka želi da ZATRUDNI sa Dejanom, da bi ga Dalila UNIŠTILA: Otkrivena NAJMRAČNIJA tajna Zadruge 5, Dragojevićem UPRAVLJALU dželati njegovog života! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Estradna umetnica, slobodni mislilac, kontroverzna razbijačica tabua Vesna Vukelić Vendi za portal Republika.rs otkrila je sve detalje iz rijalitija ,,Zadruga 5", a naročito se osvrnula na Dejana Dragojevića, kao i na njegovu bivšu duprugu Dalilu Dragojević. Bez dlake na jeziku, Vendi je odlučila da na njen svojstven način otkrije neke anamneze koje je Dragojevićka zaboravila, kao i koji je njen pakleni plan. 

 

 

Pored toga, Vendi je ispričala i detalj o Sandri Rešić, koji nas je šokirao. 

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/vesnavukelic

Vesna Vukelić Vendi

 

- Svima je jasno ko upravlja Dejanom i pokriće za te reči ,,Znamo da ne možeš bez mene", do te mere da mu se ruga u lice i kezi u lice, a da će se on vraćati na mesto zločina. Klasična priča dželata i žrtve. Njegov put je jako težak. Drugi krak Dejanovog stradanja dolazi direktno iz rijalitija. Dejan ne može da bude promašen, da se nije desilo ovo što se desilo. Mi smo imali drugi krak, gde je Dejan u svojoj autodestrkciji povređivajući sebe, namagnetisao neke lešinare, a to je ova trojka koji su mu se predstavili kao prijatelji. Taj isti nesrećni Đedović kokodače po rijalitiju kako nema prijatelje, kako njegovo prijateljstvo mora da se potvrđuje tri, četiri godine. On je to pričao uvek kada su drugi ljudi u priči. To njegovo izlaganje, zato on zaboravlja, kada priča kako njemu odgovara - cilj opravdava sredstvo. On ne razmišlja o tome da poništava sebe, jer je sa Dejanom samo tri meseca - govori Vendi za Republika.rs i nastavlja:

Republika

Foto: ST/N. Madnić, Pixabay

Dejan i Dalila Dragojević crna magija

 

- Dejan je trebao da se raskomada, Đedović nesrećni očekivao parče kolača, ako se i desi nešto da se Rešić omrsi o Dejana, neće on biti njen, ali će biti njegov, jer će ga vući po klubovima i on će kao neko ko odlično izgleda, kulturan, da mu pravi zazubice, mi Đedovića nikada nismo videli sa ženom, niti je on imao ženu bar da se zna, on je trebao uveliko da bude oženjen, nikada nije igrao fudbal, samo smo mogli da ga vidimo kako ispija kafe sa prekrštenim nogama! On se nikada nije zaljubi, niti se jedna žena u njega zaljubila. On samo ide od ćoška i ćoška i tračari na ženske teme. Ustvari, svi su oni hteli Dejana da vode kao mečku Božanu. Rešićkine nade su da će mu roditi dete i udaće se za njega, pa će mu zagorčati život! Dalila se smejala na sve, jer zna da ima moć nad njim. Njoj su ova tri lešinara bila podobna, zato što sada Dalila želi da uništi Dejana, da ga nema, za nju bi bio najveći poraz, ona ima dojave kako dolaze gosti, videla je i u žiriju kakvo je poštovanje, shvata da je otišla u sunovrat, pa kaže da ga neće ni on, njoj je ceo život ispunjen da uništi Dejana, njoj je smisao da se Dejan nikada ne vrati u Veternik. Za to je idealna Rešićka, jer zna da uz Rešić ide i Gargamel - objašnjava Vendi za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
mm

13.03.2022 10:52

bravo vendi sve si lepo rekla ubedjena sam da je tako