Maja Nikolić nikad brutalnije o Davidu: KVARAN JE, s Aleksandrom isto kao sa DALILOM! Pevačica RAZOČARANA u ZADRUGARA koga je TOLIKO HVALILA!

Autor:

Zadruga

12.03.2022

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić oplela po Davidu Dragojeviću, otkrivši da se razočarala u zadrugara.

Maja Nikolić nikad brutalnije o Davidu: KVARAN JE, s Aleksandrom isto kao sa DALILOM! Pevačica RAZOČARANA u ZADRUGARA koga je TOLIKO HVALILA!

Foto: E-Stock, Republika/D. Milenković

Nakon što se Dejan Dragojević javno u "Zadruzi" odrekao svoje prijateljce Sandre Rešić, pevačica Maja Nikolić se oglasila tim povodom, rekavši da se razočarala u i dalje zakonitog supruga Dalile Dragojević.

Foto: ypoutube.com/Grand Magazin Tv Grand

Maja Nikolić

Poznato je da je upravo Maja, kada je bila u žiriju na Zadrugoviziji, pohvalila Sandru da je Dejanu pravi prijatelj i njemu stavila do znanja da mora da je sluša, međutim Dejan je promenio mišljenje od kako je ušao u vezu sa Aleksandrom Nikolić.

- Dejan je labilan, to smo već videli. Nije lepo to što je uradio i što je naziva svakakvim imenima, to mi se ne dopada. Zaljubio se u Aleksandru i počinje da se ponaša isto kao i sa Dalilom, a ona je ljubomorna na Sandru pa ga koška da mora da je otkači! Nikad tako nešto ne bih uradila jer je Sandra svim srcem bila uz njega kad mu je bilo najteže! Čim se zaljubi sve zaboravi, po tome se vidi da Dejan ima nešto kvarno u sebi što mi se uopšte ne dopada, razočarao me je - otkrila je pevačica za Pink.rs.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

- Sigurna sam da Aleks nije pravi izbor za njega, ali opet će napraviti istu grešku iako smo mu svi poručili da uživa i da menja devojke i da nema potrebe da se vezuje, ali ako je Aleks trudna on će iz jednog braka ući u drugi, a još se nije oporavio, to je velika greška - dodala je Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević I Aleksandra Nikolić

Maja je ipak rekla da se nada da Dejan više neće biti sa Dalilom u emotivnom odnosu.

- Meni je sve okej što Dejan radi, i nek bude sa bilo kojom, samo da se nikad nikad više ne vrati Dalili. Mada ako je Aleks trudna, požurili su, ljudi moraju da se upoznaju lepo pa da prave decu - rekla je Maja.

Foto: instagram.com/majanikolicmaja

Maja Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Željko

12.03.2022 18:24

Sve je gluma i prevara. Vratiće se on sa Dudlilom u Donji Šepak.

Odgovori 18 3
Veljko

12.03.2022 18:58

Kvaran je kao i Dalila.

Odgovori 15 4
Suva

12.03.2022 21:54

Mislim, razumem da vam se povraca od ovakvih zadataka ali zamislite lekare, knjigovodje ili trgovce da ovako traljavo obavljaju svoje radne zadatke... uzas I strahota