BITAN DETALJ ulaska Miljane Kulić večeras u Zadrugu: Niko ni ne sluti kakva će se pojaviti na imanju u Šimanovcima, odlučila da ŠOKIRA i produkciju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.03.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić kakvu do sada niste videli.

BITAN DETALJ ulaska Miljane Kulić večeras u Zadrugu: Niko ni ne sluti kakva će se pojaviti na imanju u Šimanovcima, odlučila da ŠOKIRA i produkciju! (FOTO)

Foto: www.youtobe.com/Miljana Kulić

Večeras će Miljana Kulić ponovo, po ko zna koji put ući u rijaliti ,,Zadruga 5", a ovog puta sa sobom uvodi i dečka Nenada, koji će definitivno izazvati potpuni haos na imanjuu Šimanovcima. Miljana je potvrdila na svom Instagram storiju da će večeras ući u rijaliti, nakon njene diskvalifikacije. 

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Miljana Kulić

 

- Iako sam polomila nogu i moram na operaciju. Pala sam ispred tržnog centra, okliznula sam se na led i polomila nogu. Sutra ulazim sa Nenadom u Zadrugu. To je moja kuća i svu negu će mi pružiti produkcija i moja najdraža Milica Mitrović. Volim vas! - napisala je Miljana Kulić na Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić Zadruga 5

Nakon toga Kulićeva se, kako je preneo Informer pojavila u Šimanovcima sa sve stvarima, a potom se povukla u medijsku ilegalu. No, kako je svanulo novo jutro Kulićeva je pokazala da je spremna za večerašnji glamurozni povratak na imanje, a tim povodom je uradila i nokte, koji su je oduševili. Miljana i dalje koristi telefon u apartmanu pred ulazak, a u nastavku pogledajte sa kakvim noktima će ući u rijaliti. 

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading