Car ne bira sredstva da je PONIZI: Bivši zadrugari do srži raskrinkali Filipa, a zbog OVOGA misle da se SVETI Dalili!

Autor:

Zadruga

12.03.2022

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Đokić i Nevena Miličević su komentarisali odnos Filipa Cara i Dalila Dragojević.

Car ne bira sredstva da je PONIZI: Bivši zadrugari do srži raskrinkali Filipa, a zbog OVOGA misle da se SVETI Dalili!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugari Bane Đokić i Nevena Miličević su gostovali u novoj epizodi emisije "Pitam za druga", a njih dvoje su rešili da prokomentarišu odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car Zadruga 5

- Kakav god da je stav i mišljenje naroda i ljudi, mislim da nijedan muškarac ni iz jednog razloga ne bi trebalo da dozvoli sebi da se na onakav način ponaša prema jednoj ženi. Za mene je to nemoć. Meni deluje da Car više ne bira sredstva i način na koji će da je povredi, sve ide ka nekm višem nivou, ali mu ponestaje alata. Nije smešno, ironično je, šta je sledeće? - pita se bivša zadrugarka, pa dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

Bane Đokić i Nevena Miličević u emisiji "Pitam za druga"

- Znaš kako, meni deluje da je Filip čovek koji ne podnosi bilo kakvu vrstu samopouzdanja i snage kod druge osobe, u njemu to izaziva revolt, bilo da je to muško ili žensko, a posebno kada su u pitanju njegove partnerke - ističe Nevena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car Zadruga 5

- Ja se ne slažem sa Nevenom. Naravno da sam protiv bilo kakve vrste nasilja, ali Dalila je od njega sve to tražila. Već smo videli da oni tako funkicionišu, to je jedan tipičan bolestan odnos. Nije to pominjanje roditelja sada, bilo je toga i ranije. Svašta je tu izgovoreno, mnogo gadnih reči i gorih stvari koje su se dešavale. Car se igra sa Dalilom, ona jeste imala dramsku pauzu kada se vratila sa Dejanom, ali se vratila Caru, odnosno on je nju vratio, a ona je to jedva dočekala. Car njoj sve ovo radi zato što smatra da može to da radi i ima potpuna prava, hoće da obriše pod sa njom i to je njegov cilj, hoće od nje da napravi da bude dno dna - kaže Bane, pa nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

Nevena Miličević u emisiji "Pitam za druga"

- Dalila nije uradila ništa Caru, ali je uradila Dejanu i mislim da se Car njoj sveti njoj zbog svega toga, žao mu je šta mu je uradila i u par navrata je rekao kako ima empatiju prema Dejanu i da mu je krivo zbog cele situacije, ali između njih dvoje nema nikakvih emocija. Car zna šta radi, neće je sigurno voditi u Crikvenicu, ali ovako će biti do kraja, "voziće" ovaj odnos, jer Dalila jeste odlepila za njim, ali nema tu nikakve perspektive - zaključuje Đokić, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nikola

12.03.2022 09:25

Car ne da da ga Dudlila gazi i ućutkuje, kao što je gazila Dejana.