Dejan otkrio da li VODI Aleks u Veternik: Dragojević doneo odluku, a evo šta će biti ako njegova PORODICA ne prihvati snajku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.03.2022

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić postavio je pitanje Dejanu Dragojeviću u vezi njegove porodice.

Dejan otkrio da li VODI Aleks u Veternik: Dragojević doneo odluku, a evo šta će biti ako njegova PORODICA ne prihvati snajku! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan je izneo da se ne bi odrekao porodice zbog Aleksandre Nikolić.

- Jako zanimljiva situacija. Porodica se nije složila sa Dalilom. Mene zanima, šta će biti ako se roditelji ne slažu sa Aleks? - upitao je Mensur Dejana.

- Ja znam da se oni slažu, ako se ne slažu, složiće se - rekao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

 

- Ako on nije slušao ljude koji su mu tada mislili sve najbolje, a Sandru je nazivao porodicom i sad, Sandru napušta zbog Aleks. Ja sam mu rekao, ako je video od strane Sandre da ne postoji prijateljstvo, zašto to nije ranije sprečio. Bio je svestan šta se dešava - rekao je Mensur.

- Ja sam rekao, ako bi čuo da se njena majka ne slaže sa nama, iste sekunde bi je ostavio. Što se tiče toga da li će sada prihvatiti, ja bi nju uzeo za ruku i odveo je tamo, ako je ne prihvate rekao bih: 'Kako ovakvu devojku ne možete da prihvatite?' - rekao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Kakva god da sam ja, ja njemu ništa loše nisam uradila. Njemu je bolje kada je sa mnom, što me njegovi ne bi prihvatili - dodaje Aleks.

- Ja se nisam odrekao mojih, samo sam se distancirao. Da li ću ja pokušati da rešim naš odnos, da. Ja ne mogu ovde. Ono što me čini srećnim je Aleksadra. Aleks nije zamerila Sandri, ona ništa nije rekla. Čak je rekla da priđem Sandri, ja nisam hteo. Mene ne interesuje ništa. Ni podrška, niti bilo šta! Samo da mi moji kući otvore vrata! Da kažem: 'Dobar dan, izvinite za sve!' - rekao je Dejan.

Detaljnije pogedajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

12.03.2022 18:09

Vodi je ali ne verujem da će ona ostati zatvorena u stanu. Ona voli provod, raskoš i novac.