Dejanova majica je NATOPLJENA KRVLJU, a 12 MONAHA se MOLI zbog KANDŽI Dalilinih DEMONA: Otkriveno do detalja sve o Dragojevićevom SPASENJU, poznata pevačica obelodanila sve! (VIDEO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

11.03.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova majica natopljena krvlju je krišom odnesena u jedan manastir i stoji pored moštiju sveca, gde mu se svakodnevno čitaju molitve za ozdravljenje, tvrdi pevačica!

Dejanova majica je NATOPLJENA KRVLJU, a 12 MONAHA se MOLI zbog KANDŽI Dalilinih DEMONA: Otkriveno do detalja sve o Dragojevićevom SPASENJU, poznata pevačica obelodanila sve! (VIDEO)

Foto: ST/N. Madnić, Pixabay

Pevačica Vesna Vukelić Vendi tvrdi da ima proverene informacije o tome da se u jednom manastiru 12 monaha svakodnevno moli za Dejana Dragojevića, te da će ga to konačno osloboditi svih vradžbina bivše supruge Dalile Dragojević.

 

 

Naime, estradna umetnica koja je i sama bila rijaliti-učesnica kaže da je nakon incidenta koji se dogodio za srpsku Novu godinu, kada je Dejan razbio glavu čašama, njegova krvava majica odnesena da stoji pored moštiju sveca, gde se njemu čitaju molitve za ozdravljenje.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/vesnavukelic

Vesna Vukelić Vendi

 

- Imam informacije iz prve ruke, a one su uvek proverene i nikad ne pričam napamet. Dejanu u rijalitiju tek sada kreće u životu, a evo i zašto. Njegova majica natopljena krvlju, kada je izveden napolje jer se isekao ceo po licu i glavi, krišom je odneta da bi mu čitali molitve nad delom njegove odeće. Krvava majica od tada se nalazi na jednom svetom mestu, u manastiru, pored moštiju sveca, a tu se 12 monaha moli za njega svakog dana. Kad se ti ljudi u manastiru mole, to je kao da je on tamo i nikad neće moći opet da bude pod vradžbinama koje je Dalila nanela - otkrila je Vendi za Republika.rs i nastavila da objašnjava rezultate molitvi monaha, koji su, kako ističe, već vidljivi:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga 5

 

- On više nije onaj stari. On je sada ono što je bio pre veze s Dalilom. Dejan je bio robotiran od nje. Sećate se da ga je ona odmah po povratku iz bolnice na imanje pitala: "Gde ti je krvava majica?" Zašto joj je ona trebala? Razmislite i sami. Tu je u pitanju magija, đavo. Odmah je Dalila pitala šta se dešava jer je očigledno da su u pitanju teške vradžbine. Ona je u vezi s demonima čim se klanja takvim stvarima. On je okružen demonima sa svih strana, ali otkad se monasi mole za njega, sve mu ide nabolje. Otud i Aleksandra u njegovom životu. Sad će tek da mu krene, ovo dosad je bio pakao.

Folkerka na kraju ističe da bog pomaže svima, pa i nekrštenima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga 5

 

- Dejan nije kršten, ali to ne znači da bog neće da ga spase ovakvih stvari koje se vezuju za demone. Ne smem da kažem gde je to mesto gde se monasi mole za njega, ali to lako može da se istraži. Dejan je bio lak plen za sve što je Dalila htela, ali tome je sada došao kraj - zaključila je Vukelićeva.

Republika

Foto: Republika.rs/printscreen/TVPink

Sandra Rešić i Dejan Dragojević

 

Sandra Rešić onaniše na Dejana, cilj joj je da dobije dete s njim

S druge strane, Sandri Rešić je cilj da nekako dobije dete s Dejanom. Sve će da uradi samo da to postigne, ona onaniše na njega, ali glumi da mu je prijatelj, rekla je Vendi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Alen

11.03.2022 20:55

Ova ludaca ruku pod ruku sa rivalom.

Odgovori 13 4
jasna

12.03.2022 09:34

sve vendi dobro kaye yena prica istinu

Odgovori 14 0