Osmana Karića svi znate, ali njegovu BIVŠU SUPRUGU ne: Ovo je Stefanova majka, gazi pedesetu deceniju, a izgleda kao BOMBA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.03.2022

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Stefana Karića izgleda kao avion!

Osmana Karića svi znate, ali njegovu BIVŠU SUPRUGU ne: Ovo je Stefanova majka, gazi pedesetu deceniju, a izgleda kao BOMBA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svima je poznat Osman Karić, otac zadrugara Stefana Karića, a malo ko zna kako izgleda njegova prva žena i Stefanova majka Lidija.

Stefan je uvek veliku podršku tokom učešća u "Zadruzi" imao od oca Osmana Karića i maćehe Kristine, ali uz njega je bila i njegova majka Lidija, koja se držala po strani i nije se oglašavala u javnosti.

 

 

Na Stefanovom profilu na Instagramu može se naći njegova slika sa majkom, a mnogi su ostali bez reči kada su videli kakva je lepotica i izgleda veoma mlado i negovano.

On je tada iskoristio priliku da joj javno na veoma emotivan način čestita rođendan i pokaže joj koliko je voli:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Osman Karic (@karic_osman)

 

- Pre tačno pet decenija rodila se žena koja je mene rodila. Majko moja, srećan ti rođendan, želim ti da budeš zdrava i srećna! Hvala ti što si tu za mene, što ti nikad ništa nije teško. Izvini za neke moje nestašluke, izvini za neke moje bezobrazluke. Volim te najviše na svetu - stoju u Stefanovoj objavi, ispod koje nisu prestajali da se nižu pozitivni komentari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ana

11.03.2022 18:04

Lepa žena. Stefan mnogo liči na oca ali ima i dosta sličnosti sa majkom, naročito osmeh.