Ša se RASPAO od PLAČA kada je video sve SKANDALE sa Tarom: Pobegao od SVIH, a onda zadrugarima OTVORIO DUŠU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.03.2022

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilog pušten u emisiji "Gledanje snimaka" doveo je do nervnom sloma Nenada Aleksića Ša.

Ša se RASPAO od PLAČA kada je video sve SKANDALE sa Tarom: Pobegao od SVIH, a onda zadrugarima OTVORIO DUŠU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti produkcija prikazala je sve skandale Tare Simov i Nenada Aleksića Ša koji su se dogodili pre njene diskvalifikacije.

Zadrugari su u šoku posmatrali ove scene, a njena drugarica Ana Jovanović je pustila suzu.

Ša nije mogao da se sabere, zamolio je voditeljku da da nekom drugom reč, a on je otišao do pušionice da plače.

- Svi su digli ruke, ja nisam hteo! Osetio sam i ljudsku potrebu, i ljubav i sve! Svako je samo iskoristi, jedino se ova kuća našla njoj i ja koji sam se dao sto posto. Podredio sam sve njoj! Sve bih isto uradio, sve bi isto uradio. Mislim da je došao trenutak da gledam samo sebe. Ne mogu da kažem da je ne volim, ali ne mogu da kažem da nisam jako ljut, zbog svega. Ja sam godinu i po dana sebe dao, svog života. Ovaj odlazak nje mi je naterao suze na oči - rekao je kasnije Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Čovek žali za nečim ko ga je unakazio. Koga voli, budalu? Koga voli? Da li je ovo cena ljubavi? Ljubav je dva smera, ja tebi, ti meni. Gde je Ša pre veze sa njom i gde je sada. Emotivni prosjak, a ona je ista ostala. Sad MC Stojan, biće posle MC K*rac, ko je god brani, neka mi pop*ši k*rac. Pokušao sam 5 puta da joj pomognem. Niko nije kriv, ona kreira svoj život. Ovakvih budala više nema (kao Ša). Devojka nema porodicu, nema prijatelje, nema ništa. Ima sve, koje k*rac boli za nju. Ja bih za svoju ćerku pobio ceo svet. Ona neće da ga prihvati jer je takva. On je budaletina. Šta si ti? Ne možeš da platiš ljubav! Stani, dozovi se pameti! Tvoje srce će da te upropasti. Pomozi tamo gde treba, kakvo crno plakanje - urlao je Lepi Mića na Ša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading