Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 5 PONOVO: Javno se obratila Milici Mitrović, pa najavila svoj POVRATAK, a imaće i DRUŠTVO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.03.2022

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila je na Instagramu da ulazi u SUTRA u Zadrugu 5!

Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 5 PONOVO: Javno se obratila Milici Mitrović, pa najavila svoj POVRATAK, a imaće i DRUŠTVO! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Nakon što je doživela peh i slomila nogu, Miljana Kulić, bivša i diskvalifikovana zadrugarka se oglasila na Instagram profilu, a tom prilikom otkrila je šok informaciju. Naime, Miljana je prvo objasnila šta joj se desilo sa nogom i kako je uspela da je polomi, a onda je otkrila da će sutra ponovo ući u rijaliti ,,Zadruga 5". 

 

Međutim, to nije sve, Kulićeva se obratila i Milici Mitrović, pa je otkrila da u rijaliti ulazi sa njenim sadašnjim dečkom Nenadom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 5

- Iako sam polomila nogu i moram na operaciju. Pala sam ispred tržnog centra, okliznula sam se na led i polomila nogu. Sutra ulazim sa Nenadom u Zadrugu. To je moja kuća i svu negu će mi pružiti produkcija i moja najdraža Milica Mitrović. Volim vas! - napisala je Miljana Kulić na Instagram profilu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Zora

11.03.2022 16:22

Kakva lažovčina.

Odgovori 11 0
Nikola

11.03.2022 17:30

Nemojte ljudi!

Odgovori 12 1
Danica

12.03.2022 15:00

Miliceee, da li je moguće da te ova krmača frfljava vara li ko zna koji put. Što nije vrat slomila dabogda ispred piramide , kravetina odvratna ! Zašto joj stalno popustas, vidiš da je luda i odvratna. Pazi potrošila sve pare! DJUBRE pažljivo, bas bi joj Marija dala da se troskari, to su bre ciketanke, za lovu bi se .....a i .....se za lovu. Sve su to kyrvostije niske.

Glas razuma

13.03.2022 17:05

Da li imate mozga kad uvodite ovo cudovise, svima se vec odavno zgadila.Mucno je gledati je