Tara Simov se VRATILA bivšem, Ša će poludeti od MUKE kad sazna: Čorba poslao zadrugarki PRIVATAN SNIMAK, ona sve obelodanila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.03.2022

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov izjavila je ljubav Milanu Jankoviću Čorbi!

Tara Simov se VRATILA bivšem, Ša će poludeti od MUKE kad sazna: Čorba poslao zadrugarki PRIVATAN SNIMAK, ona sve obelodanila! (FOTO)

Foto: prntscr Pink TV

Bivša zadrugarka Tara Simov koja je diskvalifikovana iz rijalitija ,,Zadruga 5" ponovo je šokirala javnost. Naime, na Instagram profilu Tara Simov dobila je privatan sadržaj od strane njenog bivšeg dečka Milana Jankovića Čorbe

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Milan Janković Čorba

 

Čorba je prošle noći bio na rođendanu kod Mine Vrbaški, a tokom glasne muzike snimio je stori i okačio ga na Instagram, a između ostalog je označio i Simovljevu, koja je to odmah ,,prebacila" na svoj Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Janković Čorba i Tara Simov Zadruga 5

 

Tata je pored imena, ostavila Čorbi i tri srceta, čime mu je izjavila ljubav. Podsetimo, Nenad Aleksić Ša bio je izuzetno ljubomoran na Čorbu, zbog veze sa Tarom, a izgleda da je ovim potezom ova atraktivna zadrugarka želela dodatno da podigne prašinu oko njenog izlaska sa imanja. 

Republika

Foto: TV PInk, republika.rs

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov Zadruga 5

 

Ostaje nam da vidimo da li će se Tara i Čorba ponovo spojiti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
elena

11.03.2022 09:38

oni su meni top i prelepi su