Dragana Mitar RASKRINKALA Ivanu Nikolić! Otkrila zašto se Hurikanka STIDI grupe Models! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.03.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški danas proslavlja 22. rođendan. Ona je tim povodom okupila mnoge poznate ličnoti ali i bivše rijaliti cimere.

Dragana Mitar RASKRINKALA Ivanu Nikolić! Otkrila zašto se Hurikanka STIDI grupe Models! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Među gostima pojavila se i Dragana Mitar koja je sve ostavila bez daha svojim izgledom:

Na samom početku Dragana je otkrila da li je radila još neku korekciju: 

- Nisam, poslednji put što sam operisala nos i tako trudim se da idem na masaže. 

A kako su Draganu Mitar pratili brojni skandali nakon izlaska iz "Zadruge", ona je otkrila šta je od toga istina, a šta ne.

- Bilo je tu svašta nešto, ja sam rekla da sam ružne stvari ostavila u staroj godini. Ja sam neko ko ne laže i ko uvek sve kaže bez dlake na jeziku, jednostavno nova godina nego novi život. Kod mene je uglavnom zabavan taj ljubavni život, trenutno sam slobodna žena i tako će i ostati - rekla je Dragana, a onda otkrila da li njen momak mora imati novca:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Mina Vrbaški i Dragana Mirković

- Ne mora. Ja sam dugo zarađivala u "Zadruzi" pa shodno tome trošim, nemam ja problem ni ako mi dečko radi na trafici. Mene sitnice čine srećnom. 

A kako je pevačica grupe "Hurricane" Ivana Nikolić bila u grupi "Models" u kojoj je takođe bila i Dragana, ona je odogovorila na pitanje da li su možda bile u istom ternutku u grupi:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivana Nikolić

 

- Ne, ja sam otišla, a posle toga je ona došla - rekla je Mitrova, a onda prokomentariala i priče da je Ivanu sramota da kaže da je bila u toj grupi:

- Ja sam tu došla, nisam znala ko će sve biti, mi smo snimale te spotove, mislim i da je plesala i da je nekog tu menjala  ništa loše nije radila, mislim koliko znamo te modelsice sve su se udale dobro i možda zbog toga ispada da su se udale i iz intresa i para, pa možda zbog toga želi da zaboravi taj deo zato što je sad u usponu karijere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading