ŠOK TRANSFORMACIJA NENADA LAZIĆA: Nakon stravičnih napada koje je pretrpeo, Neca izmenio lični opis, totalno NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.03.2022

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lazić promenio frizuru i ostavio sve u šoku!

ŠOK TRANSFORMACIJA NENADA LAZIĆA: Nakon stravičnih napada koje je pretrpeo, Neca izmenio lični opis, totalno NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Foto: Republika

Nenad i Predrag Lazić

Nenad Lazić se u poslednje vreme našao na meti napada na društvenim mrežama, gde je javno priznao da je doživljavao buling i neviđene pretnje otkako je izašao iz Zadruge, nakon toga se oglasio da mu je neko brutalno pretukao ljubimca koji je nedugo zatim preminuo, ali sad su konačno počele da mu se dešavaju lepe stvari, za koje on tvrdi, da je zaslužio nakon svega.

Neca je pozvan u jednu emisiju takmičarskog porekla gde će se pored dosta takmičara boriti za glavnu nagradu, za taj spektakl je promenio frizuru i napravio neon zelene kikice.

Pratioci su se oduševili lepom promenom, a ushićeni Neca nam je i pokazao autfit sa kojim će danas nastupati, te je i naglasio da će sa njim učestvovati i njegov brat Peca, koji će svirati harmoniku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Nenad Lazić Neca

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Necin medvedic

09.03.2022 15:53

Necolino